Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celtic ide dalje

Konačna odluka: Sportski arbitražni sud odbio žalbu Legije

Celtic - Legia
Foto: Jeff Holmes/Press Association/PIXSELL
18.08.2014.
u 18:48

Celtic će tako u doigravanju LP-a igrati protiv Maribora, dok će Legia pokušati izbaciti Aktobe i ući barem u Europsku ligu

Sportski arbitražni sud (CAS) odbio je žalbu poljske Legije i tako potvrdio da će Celtic nastupati u play-offu Lige prvaka. Podsjetimo, Legia je u trećem pretkolu pobijedila Celtic 6:1 u dvije utakmice, no u uzvratnoj utakmici pred sam kraj u igru je ušao Bartosz Bereszynski koji nije imao pravo nastupa zbog kartona iz prošle sezone. 

Uefa je susret registrirala 3:0 za Celtic pa je tako škotski klub prošao dalje, a prije nekoliko dana krovna europska nogometna organizacija odbila je i njihovu žalbu. Legia se nakon toga obratila višoj instanci, ali sada ju je i CAS odbio.

"Arbitražni sud za sport odbio je hitan zahtjev podnesen od strane Legije iz Varšave", navodi se u kratkom priopćenju CAS-a.

Celtic će tako u doigravanju LP-a igrati protiv Maribora, dok će Legia u pokušati izbaciti Aktobe i ući barem u Europsku ligu.

>>Legia ostala bez deset milijuna eura, Celtic u doigravanju Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije