Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUKOČ PRETJERAO:

Koja je razlika između ebole i Dinama? Ebola je prijetnja u Europi!

Tonći Kukoč
Foto: Ivo Čagalj
24.10.2014.
u 08:34

Sličnu je usporedbu nedavno imao Danny Welbeck, kad je Angelu Di Mariji poslao poruku u kojoj ga pitao o razlici ebole i Manchester Uniteda

Tonći Kukoč se u posljednje vrijeme pojavljivao u medijima zbog svojih kontroverznih izjava, ali usporedba Dinama i ebole sigurno mu je dodijelila još pokoji epitet koji ne bi bilo pristojno spominjati jer mladić očito nije svjestan što stavlja u istu rečenicu.

– Koja je razlika između ebole i Dinama? Ebola je prijetnja u Europi – napisao je na svom Facebook profilu Kukoč i do ovog trenutka "zaradio" 2786 "lajkova". status je podijelila 61 osoba.

Foto: Facebook/Screenshot

Sličnu je usporedbu nedavno imao Danny Welbeck, kad je Angelu Di Mariji poslao poruku u kojoj ga pita o razlici ebole i Manchester Uniteda. Odgovor je, naravno, da je ebola, za razliku od Manchester Uniteda, u Europi.

Modri svakako zaslužuju ismijavanje rivala i protivničkih navijača nakon one katastrofe u Salzburgu, ali treba imati neku mjeru, ebola je ipak malo preozbiljna stvar i nanosi previše štete ljudskim životima da bi ju se tako olako spominjalo.

>> Mamić: Salzburg je bio bolji, prijetio nam je potpuni raspad sistema

>> Tonći Kukoč: Ne poznajem nikakve Miliće i piliće. Ja sam najbolji lijevi bek

Ključne riječi

Komentara 25

TT
tik tak
08:56 24.10.2014.

Toni koja je razlika između ebole i hajduka? Ebola je ušla u Europu a Hajduk nece nikada!!!

ZO
zoom
08:52 24.10.2014.

koja seljačina

Avatar mihic
mihic
08:49 24.10.2014.

Koja je razlika između Hajduka i ebole? Ebola je došla do Europe ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije