Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi na tribini

Kaos u Lyonu: Ovo je fotografija koja je šokirala svijet

Neredi u Lyonu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.04.2017.
u 09:58

Na tribini je nastao kaos, no srećom u gužvi nitko nije stradao. Kao što je među navijačima francuske momčadi bilo žena i djece, slično je bilo i na tribini s Beşiktaşovim navijačima

Prva utakmica četvrtfinala Lyon – Beşiktaş (2:1) kasnila je 45 minuta zbog nereda koji su izbili na stadionu. Turski huligani gađali su Francuze topovskim udarima i bakljama. Lyonovi navijači spas su pronašli na terenu, a bilo je i onih koji krenuli u obračun.

Na tribini je nastao kaos, a srećom u gužvi nitko nije stradao. Kao što je među navijačima francuske momčadi bilo žena i djece, slično je bilo i na tribini s Beşiktaşovim navijačima.

Fotografija koja je snimljena u pohodu Francuza na tribinu s turskim navijačima šokirala je cijeli svijet.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Trenutak kada francuski navijač diže metalnu šipku medicinskog pomagala prema djevojčici za svaku je osudu. Je li nakon ovoga važno tko je izazvao nerede?

Francuzi pišu kako je došlo do pogreške u elektroničkom sustavu prodaje ulaznica, čime su gostujući navijači uspjeli kupiti 20 tisuća ulaznica po cijelom stadionu.

A neredi su počeli ranije prije utakmice. Turski huligani čitav su dan divljali ulicama Lyona i prilazima stadionu te se tukli s policijom.

>>Navijači Bešiktaša gađali Francuze topovskim udarima pa se tukli na tribinama!

Komentara 3

JO
jolly
22:38 14.04.2017.

Treba kazniti oba kluba. Turce zbog huligane, a Francuze zbog sramotno loše organizacije utakmice.

ST
steiner
14:11 14.04.2017.

Turci trebaju igrati u arapskoj ligi i zabraniti im ulaz u Evropu

DU
Deleted user
20:16 14.04.2017.

Ma uopce nije vazno tko je zapoceo nerede. Jos onoga tko je zapoceo treba nagraditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije