Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko, sretno

Juventus potvrdio: Marko Pjaca potpisao petogodišnji ugovor

Marko Pjaca
Foto: Twitter/Juventus
1/7
21.07.2016.
u 19:43

Pjaca će se tako pridružiti Mariju Mandžukiću, reprezentativnom kolegi koji je već odigrao svoju prvu sezonu u Juveu.

Marko Pjaca i službeno je postao igrač Juventusa, objavio je torinski klub na svojim stranicama. Hrvatski nogometaš jutros je stigao u Torino, a odmah je upućen na liječnički pregled. Nakon što ga je prošao, potpisao je petogodišnji ugovor s prvakom Italije.

Juventus je dugo pratio Pjacu koji je oduševio njihove skaute i na kraju ga odlučio dovesti u svoje redove. Pregovori s Dinamom trajali su dugo, a na kraju su se usuglasili da će hrvatskom klubu pripasti 23 milijuna eura, a Juve će to uplatiti kroz dvije godine. 

Pjaca će se tako pridružiti Mariju Mandžukiću, reprezentativnom kolegi koji je već odigrao svoju prvu sezonu u Juveu. Mandžo se trenutačno nalazi na odmoru, a tamo će i Pjaca koji je od kluba dobio sedam slobodnih dana dok se ostatak momčadi ne vrati s turneje po Australiji.

Pjaca je još jučer igrao za Dinamo i s dva gola protiv Vardara odveo svoj najdraži klub u treće pretkolo Lige prvaka. Ljepši oproštaj nije mogao ni zamisliti, a sad već bivši klub na društvenim mrežama mu je zahvalio za sve.

– Marko, sretno u Juventusu! Nedostajat ćeš nam!

Komentara 8

DU
Deleted user
23:19 21.07.2016.

sad i mi slovenci bumo navijali za juventus kad si je takovog igrača za kim luduje cela evropa dopelal v svoje redove.

I0
ivica_01
22:52 21.07.2016.

svaka cast idemooooo daljeeeee

AL
alexbijazic
16:55 22.07.2016.

Gobbo di merda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije