Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Juventus može slaviti, Napoli posrnuo u Udinama i sad je na minus šest

Udinese
Foto: Reuters/PIXSELL
03.04.2016.
u 14:56

Sedam kola do kraja prvenstva Napoli za vodećim Juventusom zaostaje šest bodova, nakon što je "Stara dama" u subotu pogotkom Marija Mandžukića s 1-0 svladala Empoli. Sassuolo je kao gost s 3-1 bio bolji od Carpija.

Nogometaši Udinesea s uvjerljivih su 3-1 nadigrali Napoli, odmakli se od zone ispadanja iz Serie A, te vrlo vjerojatno uništili snove momčadi iz Napulja o naslovu prvaka Italije. 

Junak pobjede Friuliana bio je dvostruki strijelac, Portugalac Bruno Fernandes, koji je prvi pogodak postigao iz kaznenog udarca u 14. minuti, a drugi atraktivnim škaricama u posljednjoj minuti prvog dijela. Isti je igrač u 25. minuti propustio realizirati još jedan kazneni udarac, dosuđen nakon prekršaja nad njim.

Argentinac Gonzalo Higuain je svojim 30. pogotokom u ovoj sezoni talijanskog prvenstva donio izjednačenje Napoliju u 24. minuti, ali to je bilo jedino dobro što je napravio u Udinama. Izrazito nervozni Higuain je u 75. minuti dobio drugi žuti karton i ostavio svoju momčad s igračem manje, kad je Udinese već vodio 3-1. Strijelac trećeg pogotka bio je Francuz Thereau, kojeg je u 84. minuti zamijenio mladi hrvatski reprezentativac Stipe Perica. Na klupi Udinesea ostao je Andrija Balić, a istu je sudbinu na ovoj utakmici u momčadi Napolija imao Ivan Strinić.

Sedam kola do kraja prvenstva Napoli za vodećim Juventusom zaostaje šest bodova, nakon što je "Stara dama" u subotu pogotkom Marija Mandžukića s 1-0 svladala Empoli. Sassuolo je kao gost s 3-1 bio bolji od Carpija.

>> Gonzalo Higuain 'poludio', morali su ga odvajati od suparnika

>> Mario Mandžukić donio pobjedu Juventusu u jako teškoj utakmici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije