Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njegova verzija

Junior Fernandes otvorio dušu i za sve okrivio Mamića!

Junior Fernandes
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
23.03.2016.
u 09:12

'Izgleda da se treneru Mamiću baš nije svidjelo što se nisam slagao s njegovim odlukama.'

Najplaćeniji igrač Dinama Junior Fernandes zbog nediscipline nedavno je završio u drugoj momčadi Dinama, a za čileanski T13 otkrio je svoju stranu priče.

- Udaljili su me iz momčadi zbog neslaganja s trenerima. Izgleda da se treneru Mamiću baš nije svidjelo što se nisam slagao s njegovim odlukama. Da se razumijemo, nikada nije bilo nikakvih uvreda, no još uvijek nisam sve raščistio s klubom - rekao je Fernandes pa dodao:

- Ono što mi smeta je slika u javnosti, u čijim sam očima ispao loš dečko, svi misle da sam učinio nešto ružno. A ja ne želim imati takav ugled.

Fernandes je za kraj otkrio da ne zna što budućnost nosi.

- Ništa, profesionalno treniram i dalje s B momčadi, čekam da vidim što će se dogoditi. Još uvijek imam dvije sezone za odraditi ovdje...

>> Junior Fernandes nije igrao ni za drugu momčad Dinama!

Komentara 12

ZO
zoom
10:30 23.03.2016.

"nije se slagao s trenerom"?!? pa što se igrač ima ili ne slagati s trenerom??! nije mu on pomoćnik niti savjetnik nego je tamo da sluša upute i igra kako mu se kaže, a ne da pametuje! kako bi momčad igrala kad bi svatko radio i igrao kako mu se čini, odnosno ako mu se ne sviđa da prigovara treneru i bojkotira?!?

BJ
Bjelovar112
10:25 23.03.2016.

reda mora biti njega placa Dinamo a trener je zaposlenik kluba dakle mora ga slusati ili neka slusa privatne savketnike pa bu igral doma

Avatar Neobavezno
Neobavezno
11:11 23.03.2016.

Doticni gospodin je brzo zaboravio kakvu uslugu mu je Dinamo napravio kada je imao slomljenu nogu........................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije