Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junaci Šemper i Brekalo

'Ovo nam je najbolja utakmica u životu, zašto ne bismo otišli do kraja?'

Hrvatska U-17
Foto: Screenshot
1/5
30.10.2015.
u 01:44

- Presretni smo zbog pobjede, svi smo se borili kao lavovi. Okrećemo se Maliju i pokušat ćemo napraviti što bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu

Pobjedom nad Njemačkom, Hrvatska U-17 reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Golove za naše "mini vatrene" postigli su Moro (18. minuta) i Lovren (90. minuta). Bašićevi izabranici odigrali su vrlo hrabro i disciplinirano, nismo imali lošeg pojedinca i svi su ostavili srce na terenu. No, ako nekoga treba istaknuti, onda je to talentirani vratar Adrian Šemper koji je nizao parade na vratima i spašavao suigrače u trenucima kada su Nijemci opasno prijetili.

- Čestitam svojim suigračima na sigurno najboljoj utakmici u životu. Dali smo sve od sebe i igrali smo kako smo se dogovorili. Isto tako, odmah se okrećemo idućoj utakmici, odnosno susretu s Malijem. I u tom ćemo dvoboju ići po pobjedu, rekao je Šemper, a prenosi HNS.

Josip Brekalo još je jednom potvrdio svoju klasu i dao naznačiti da će u budućnosti biti nositelj igre A reprezentacije. Mirnoća koju pokazuje u trenucima kada ima loptu u nogama zaista je impresivna, a driblinzima je izluđivao protivničke igrače, bio je nezaustavljiv.

- Presretni smo zbog pobjede, svi smo se borili kao lavovi. Okrećemo se Maliju i pokušat ćemo napraviti što bolji rezultat na Svjetskom prvenstvu. Ako budemo mogli i do kraja, zašto ne?

>>U četvrtfinalu protiv opasnog Malija, igra se u nedjelju u 23 sata

>>Sjajna Hrvatska pobijedila Njemačku 2:0 i plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva!

Komentara 35

ZW
zweistein
07:32 30.10.2015.

dinamo jednu ekipu poslao u čile drugu u ligu prvaka, a svi isto godište. kakvi su tek ovi što dolaze????

DI
dinamojavolim1
05:17 30.10.2015.

decki svaka vam cast,za mene ste vec prvaci... novinari VL jel vas je sram??koliko ste samo pljuvali ove decke i ovu reprezentaciju

PP
Pro Patria_
02:25 30.10.2015.

Dinamo 2 osamdeset milijuna Njemaca 0 Komentar suvisan!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije