Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamić rumunjima:

'Još imamo šanse, učinit ćemo sve za pobjedu nad Astrom'

Zoran Mamić
Nel Pavletic/PIXSELL
26.11.2014.
u 20:15

- Sigurno će biti drugačija utakmica nego u Zagrebu, ali uvjereni smo u svoju kvalitetu i vjerujemo u tri boda, kaže Pinto

Dinamo je večer uoči utakmice protiv Astre odradio službeni trening i konferenciju za medije na kojoj su trener Zoran Mamić i bočni igrač Ivo Pinto najavili susret.

- Čeka nas utakmica dvije momčadi koje su rezultatski podbacile u prva četiri kola – rekao je trener pa nastavio:

- Na našu sreću mi još imamo teoretske šanse za prolaz u drugu fazu natjecanja te ćemo učiniti sve kako bismo utakmicu dobili i čekali dobre vijesti iz Škotske.

Rumunjske novinare zanimala je usporedba dvije rumunjske momčadi, Petrolula i Astre, protiv kojih Dinamo ove sezone ima tri pobjede:

- Mislim da su vrlo slične momčadi s podjednakom kvalitetom, ali nažalost za Astru nisu ostvarili europske rezultate kakve su htjeli. Gledali smo ih u svim utakmicama, bili su čak i bolji u susretima protiv Celtica i Salzburga i uz malo sreće su mogli imati znatno više bodova tako da nas sigurno čeka jako teška utakmica.

Slično kao trener razmišlja i Pinto:

- Bit će teška utakmica, ali mi još uvijek vjerujemo u svoje šanse i želimo pobjedu – rekao je Rumunjima dobro znani Pinto koji je nosio dres Cluja pa zaključio:

- Sigurno će biti drugačija utakmica nego u Zagrebu, ali uvjereni smo u svoju kvalitetu i vjerujemo u tri boda.

>>'Nećemo kalkulirati, idemo na pobjedu! Moramo ispraviti pogreške od Salzburga'

Komentara 5

JK
jure.knez26
21:03 26.11.2014.

nema predaje idemo do kraja volim te dinamo tomislavgrad za dom spremni

DU
Deleted user
20:30 26.11.2014.

Volim te Dinamo.

ED
europski dinamo
21:47 26.11.2014.

Zoki pobjede protiv Astre i Celtica ili ostavka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije