Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Jelavić zabio za Hull u remiju sa Stokeom, Tottenham pregazio QPR

Nikica Jelavić
PA/Pixsell
24.08.2014.
u 16:22

Hull i Stoke su odigrali 1:1, a u Londonu je bilo 4:0 za Spurse.

Nikicu Jelavića samo su nesreća i kriva procjena suca koštale titule junaka Hull Cityja nakon remija sa Stoke Cityjem (1:1).

Hrvatski je reprezentativac zabio za 1:0 u 42. minuti susreta, u kojem je domaći Hull imao više od igre i prilika iako su imali od 15. minute igrača manje, kad je isključen Chester. Ali, jedan naoko bezazleni aut dosuđen za Stoke umjesto za Hull, promijenio je cijelu priču i Ryan Shawcross je u 83. minuti postao strijelac ni kriv ni dužan. Inače, Jelavić je igrao do 82. minute, kad ga je zamijenio Boyd.

Hull sad ima četiri boda i nalazi se na petom mjestu, a Stoke je zabilježio prvi bod u dvije utakmice i nalazi se na 13. poziciji.

Igrala se u isto vrijeme još jedna utakmica, ona Tottenhama i QPR-a, ali bila je to jednosmjerna ulica. Domaći su pobijedili sa 4:0 i nisu momčadi Harryja Redknappa ostavili ni najmanju nadu. Zabili su Chadli u 12. i 37. minuti, junak susreta s West Hamom Dier u 30. i Adebayor u 65. minuti.

Kasnije se igra još susret Sunderlanda i Manchester Uniteda, a sutra u 21 sat po hrvatskom vremenu igra se veliki derbi aktualnog prvaka i doprvaka - Manchester Cityja i Liverpoola.

>> Nikica Jelavić zabio dva gola za Hull

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije