Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIERSHIP

Jelavić zabio za Hull, Lovren skrivio jedanaesterac

nikica jelavić
Press Association/PIXSELL
04.10.2014.
u 18:50

Hrvatski napadač odlično je ispratio dodavanje Jakea Livermorea u 89. minuti i postavio konačnih 2:0 za Hull. Redsi su slavili sa 2:1

Nikica Jelavić nastavio je s dobrim igrama za Hull City. U pobjedi od 2:0 protiv Crystal Palacea zabio je četvrti gol sezone i potvrdio odličnu golgetersku formu.

Hrvatski napadač odlično je ispratio dodavanje Jakea Livermorea u 89. minuti i postavio konačnih 2:0 za Hull. Inače, domaćini su poveli u 60. minuti kada je mrežu Crystala pogodio Diame.

Do domaće pobjede stigao je i Sunderland, koji je slavio 3:1 protiv Stoke Cityja. Mrežu Begovića već u 4. minuti pogodio je Wickham. Gosti su se vratili u 15. minuti preko Adama. Ipak, već u 23. minuti domaćin je ponovno vodio, a strijelac je bio Fletcher. Konačnih 3:1 drugih golom postavio je Fletcher u 79. minuti.

Burnley je golom u šestoj minuti sudačke nadoknade stigao do boda kod Leicestera (2:2). Domaćin je poveo preko Schluppa u 33. minuti. Kightly je izjednačio u 39. minuti, a samo minutu kasnije Leicester je opet poveo preko Mahreza. Ipak, gosti su do boda stigli preko Wallacea u 96. minuti.

Lovrenov Liverpool upisao je pobjedu, kod kuće je svladao West Bromwich Albion 2:1. Liverpool je poveo u 45. minuti golom Adama Lallane, a u 56. iz penala je poravnao Saido Berahino. Dejan Lovren, koji je odigrao cijeli susret, srušio je Berahina izvan kaznenog prostora, ali sudac je ipak dosudio penal za goste. Pobjedu "redsima" donio je Jordan Henderson u 61. minuti.

Još su Swansea i Newcastle odigrali 2:2.

>> Jelavić spektakularnim škaricama ušao u najbolju europsku momčad kola

Komentara 3

Avatar flame
flame
23:38 04.10.2014.

Nije, inače je bio odličan, a penal je prestrogo dosuđen.

Avatar comandante
comandante
23:31 04.10.2014.

ponavljam, velika je zabluda Lovren, unistiti ce ih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije