Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BAKLJE KAŽNJAVAMO, A OVO NE'

Jedini član komisije koji je glasao protiv: Soudanijev potez je huliganizam i morao je biti kažnjen!

Soudani
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
21.04.2017.
u 17:42

- Kada svi vidimo baklje u terenu, onda ih treba kazniti, ali ako svi vidimo i ovaj huliganizam Soudanija na terenu on ne smije proći bez sankcije

Stipe Cvitanović iz Metkovića jedini je član Komisije za žalbe koji je danas glasao protiv ukidanja kazne napadaču Dinama El Soudaniju. Objasnio je i zašto.

- Bio sam kategorički protiv da se onakav potez Soudanija abolira. Ja sam protiv huliganizma na terenu i izvan njega, Soudanijev potez je huliganizam i morao je biti sankcioniran. Došao sam na sastanak jer sam mislio da će moj glas biti ključan da se Soudanija ipak kazni, ali došlo nas je četvero i preglasan sam 3 prema 1. Šokiran sam i potresen - rekao je Cvitanović za Dalmatinski portal i dodao:

- Još u srijedu su nas obavijestili da ćemo imati sastanak, dakle isti dan kada je odluka i donesena. Vjerujte mi da sada nisam niti pročitao službenu odluku koliko sam uzrujan. Kada svi vidimo baklje u terenu, onda ih treba kazniti, ali ako svi vidimo i ovaj huliganizam Soudanija na terenu on ne smije proći bez sankcije. Ne smijemo biti slijepi pored zdravih očiju.

Cvitanović je dodao da razmišlja o podnošenju ostavke u Komisiji.

>> HNS poništio suspenziju, Soudani može igrati u derbiju s Hajdukom

Komentara 21

DU
Deleted user
18:36 21.04.2017.

Da nije prije neki dan Mamić rekao "sada je dosta" možda bih i vjerovao da je ovo odluka isključivo struke. Ali i onima koji navijaju za Dinamo sve je jasno.

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
18:37 21.04.2017.

od sada svi koji dobiju žuti karton (da ne govorimo crveni) za namjerno udaranje igrača --- imaju se pravo buniti i tražiti isti tretman koji je imao soudani!!!

Avatar salvator
salvator
19:28 21.04.2017.

Mafia drži sve u ovoj jadnoj zemlji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije