Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispaštaju navijači

Novi sukob na relaciji Split – HNS: 'S njima više ne želim komunicirati!'

hrvatski navijači u Splitu
Foto: Tino Juric/PIXSELL
11.06.2015.
u 11:17

– Grad Split ne organizira, niti smo ikada mislili organizirati gledanje utakmice, jer to mi inače ne radimo – rekao je Baldasar

Kada se u travnju saznalo da će se utakmica između Hrvatske i Italije morati igrati pred praznim Poljudom, svi su bili razočarani, a izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović rekao je da će ipak pokušati napraviti feštu za navijače.

– Žao nam je što nema publike, ali pokušat ćemo organizirati fan-zonu u kojoj bi se mogla gledati ta utakmica, najavio je Vrbanović, a sada je oko toga nastao novi sukob na relaciji Split – HNS.

– Grad Split ne želi biti organizator fan-zone pa je to nešto što treba pitati gradonačelnika, rekao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak, a gradonačelnik Splita Ivo Baldasar tvrdi drukčije.

– Grad Split ne organizira, niti smo ikada mislili organizirati gledanje utakmice, jer to mi inače ne radimo – rekao je Baldasar.

 Gradska uprava navodno je dobila zahtjev od jednog splitskog poduzetnika za organiziranje javnog praćenja utakmice, a kako gradonačelnik Splita kaže, on mu je odgovorio da se mora dogovoriti s HNS-om.

– Mi smo taj prijedlog poslali Hrvatskom nogometnom savezu (HNS) na koji su nam odgovorili čudno, a zatim smo inzistirali na preciznom odgovoru i nakon toga oni su nam odrješito rekli da im ne pada na pamet fan-zona. Zbog toga sam odbio ići na utakmicu, a s njima više neću komunicirati jer to nema smisla – rekao je Baldasar.

Na kraju cijele priče, ma tko god bio kriv, ispaštat će navijači...

>>Na Poljudu mjesta za 485 osoba

>>Rakitić otkrio što ga je uvrijedilo na finalu LP-a te hoće li karijeru završiti u Hajduku

Komentara 23

GI
gismund
11:36 11.06.2015.

nevjerojatno kako mulja ovaj baldasar! kakve veze ima HNS s organiziranjem gledanja prijenosa utakmice na nekom splitskom trgu? ili na nekom zagrebačkom trgu? ili na nekom riječkom trgu!?? to nikad nije bila niti će biti zadaća HNS-a nego je to na dobroj volji svakom gradu i njegovom grdonačelniku prema vlastitim građanima! baldasar je sad jasno pokazao da ga hrvatska ne zanima, niti suradnja s HNS-om, nego potpirivanje sukoba! možda bi radije organizirao prijenos gledanja neke druge reprezentacije? možda srbije?

ZO
zoom
11:37 11.06.2015.

ajde baldasaru ne izmišljaj, sve ovo radiš samo da još više zavadiš sjever i jug, tj. dalmoše s HNS-om

IS
istina00
11:41 11.06.2015.

zavadi pa vladaj, jel tako baldasaru? za tebe to i doslovno vrijedi jer se nadaš još jednom mandatu, a gdje ćeš bolju preporuku za splitske birače nego što je sukob s mrskim sjeverom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije