Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SVE SU POKAZALI'

Ivica Olić ipak nije mogao šutjeti, obrušio se na izbornika i HNS!

Ivica Olić
Foto: Siniša Hančić/Pixsell
1/6
09.03.2016.
u 15:33

'Uostalom, sve je izbornik rekao kad me pozvao za prijateljsku utakmicu s Rusijom, uoči koje sam odradio tjedan dana treninga i na kraju nisam odigrao ni minute. Toliko o tome koliko me cijeni.'

Ivica Olić nije prihvatio medijski poziv izbornika Ante Čačića u reprezentaciju pa neće biti u Osijeku na prijateljskoj utakmici protiv Izraela 23. ožujka, ali dosad nije ovako žestoko istupao po pitanju cijele situacije.

– Nema potrebe za oproštajnom utakmicom. Oprostio sam se od reprezentacije s mnogo emocija i to je bilo to. Neću doći u Osijek, svoju sam reprezentativnu priču završio i ne treba mi dodatni kraj, kad je kraj već došao. Sve što sam želio reći, rekao sam u svom oproštajnom intervjuu, a reprezentaciji želim sreću i uspjehe u budućnosti. Napokon, imam i klupski plan i program rada, još se nisam oprostio od nogometa, treniram u Hamburgu – rekao je Olić za Večernji list prije tri dana.

Retorika se u svega 72 sata poprilično zaoštrila:

– Bio sam toliko korektan da sam najprije nazvao izbornika i priopćio mu vijest da se opraštam, a tek onda vama najbližim novinarima. Ako je htio, zašto mi odmah, na kraju toga razgovora, nije ponudio da se oprostim u Osijeku? Ispada da su poslije svih tih intervjua koje sam dao shvatili da me narod puno više cijeni pa su mi, kao, odlučili ponuditi dostojan oproštaj. Mislim da je izbornik malo zakasnio. Uostalom, sve je rekao kad me pozvao za prijateljsku utakmicu s Rusijom, uoči koje sam odradio tjedan dana treninga i na kraju nisam odigrao ni minute. Toliko o tome koliko me cijeni – kazao je naš proslavljeni reprezentativac za Novi list.

>> Više pročitajte OVDJE

>> Ivica Olić odbio poziv Ante Čačića u reprezentaciju!

>> Čačić: Neka se Olić u svojoj Slavoniji oprosti od hrvatske reprezentacije

Komentara 137

GU
General_U
16:29 09.03.2016.

zahvalan sam ti zbog svega što si dao reprezentaciji, to sam napisao i prije par dana kad si objavio svoj odlaszak želim ti sve najbolje i ubuduće vjerojatno si shvatio da nisi u planu za euro, bez obzira na svee ovo ti nije trebalo trebao si prihvatiti poziv i oprostiti se od reprezentacije u miru.dati priliku mladima i tako nisi više u top formi žalosno je kasd igrač to sam ne uvidi.

JU
juma
16:20 09.03.2016.

Ivice, nitko nije iznad reprezentacije.

TO
tomo300ac
15:41 09.03.2016.

Ponaša se kao uvrijeđena frajla. Ima 37 godina i odavno je već trebao otići. U Rusiji su igrali mladi i oni su dobili šansu, zašto bi on morao dobiti minutažu u Rusiji? Vidi se koliko mu je zapravo stalo do navijača time što je rekao da će se oprostiti u Hamburgu sa svojim najmilijim suigračima. Oliću, ne poziva te Čačić u Osijek zbog sebe ili HNS-a već upravo zbog tih navijača da se oprostiš pred njima jer navodno ti je jako stalo do njih. Sad se vidi koliko ti je stalo, više ti je stalo do osobnog obračuna sa Čačićem nego do oproštaja pred hrvatskim navijačima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije