Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČKI VRATAR

Ivan Vargić: Dinamo je moćan, ali Rijeka ide u finale Kupa

Ivan Vargić
Jurica Galoic/PIXSELL
07.04.2015.
u 21:07

- Igraju se dvije utakmice, mi moramo igrati svoju igru, poboljšati agresivnost i odlučnost. Finale? Svakako, to znači da prolazimo Dinamo - rekao je Vargić.

Vratar Rijeke Ivan Vargić najavio je polufinale Hrvatskog kupa protiv Dinama. Prva utakmica na rasporedu je u srijedu na Maksimiru.

- Igraju se dvije utakmice, mi moramo igrati svoju igru, poboljšati agresivnost i odlučnost. Finale? Svakako, to znači da prolazimo Dinamo - rekao je Vargić za Goal.com.

Za Dinamo ima samo riječi hvale.

- Pokazali su na Kantridi kako su moćna ekipa, jaki su i pojedinačno u situacijama jedan na jedan. Pjaca je pokazao koliko je opasan, vraća se Soudani, Ćorić će sigurno dobiti više prilika. Brzi su, agresivni, sa svih strana prijeti opasnost, Sigali nam je opet zabio na Kantridi.

U posljednje vrijeme se puno priča o tome gdje reprezentacija treba igrati utakmice. Što Rijekin reprezentativni vratar misli o tome?

- Novi sam u tom društvu pa ne komentiram puno, to čine stariji igrači s dužim stažom u reprezentaciji. Sigurno bi bilo lijepo igrati u svim gradovima jer Hrvatska nije samo Zagreb, mogli bi se igrati i u drugim gradovima u cijeloj Hrvatskoj. Igralo se u Osijeku, bilo je odlično, tako bi bilo i u drugim gradovima.

>> Što je još Ivan Vargić rekao pročitajte na portalu Goal.com

>> Milanović: Domaći nogomet ne pratim već 20 godina, a reprezentacija treba igrati u Splitu i Rijeci

Komentara 3

DU
Deleted user
22:24 07.04.2015.

Vargić znači li to da je Rijeka močnija? Nije. Jedino ak vam puste imate šanse. Isto kao i prošle godine. Ove godine vam neće pustiti.

DU
Deleted user
21:11 08.04.2015.

Jesam lijepo napisao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije