Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Kakav propust! Za mladu reprezentaciju nastupio igrač koji nije bio u zapisniku

U-21 reprezentacija
Foto: HNS
28.03.2016.
u 20:52

– Čuo jesam nešto o toj temi, ali stvarno ne znam što se događa. Nije do mene – rekao je Fiolić.

Nevjerojatne scene iz Zaprešića. Hrvatska reprezentacija do 21 godine svladala (2:1) je Estoniju, no u drugom poluvremenu za našu je vrstu zaigrao Ivan Fiolić kojega nije bilo u službenom zapisniku utakmice, piše Goal.

Iz HNS-a (Antonio Pavlović) odmah je potvrdio kako je riječ o tehničkoj pogrešci te da su čelnici Saveza odmah stupili u kontakt s Uefom. Davor Šuker i Nenad Gračan nisu željeli komentirati ovaj slučaj...

– Čuo jesam nešto o toj temi, ali stvarno ne znam što se događa. Nije do mene – rekao je Fiolić.

A što su izjavili igrači, pročitajte ovdje

>> Mlada Hrvatska svladala Estoniju i napravila korak prema Euru

Komentara 143

MI
Miilekubura
00:06 29.03.2016.

Prvo neredi u Italiji onda svastika u Splitu sad ovo sve iz istog centra, neprijatelji Hrvatske dobro udbačeni u sve pore društva rade svoj posao. Ime hrvatsko svijetom ne smijemo dopustiti pronositi.

DA
Djeca_Arbata
21:07 28.03.2016.

Počele su diverzije da se uništi Hrvatska...u starom komunističkom stilu...prvo dinamo juniori, pa danas na Svetom Roku kolona do Zadra, pa večeras opet diverzija sa U21 reprezentacijom...stara pokvarena komunistička škola...kao 1941 atentat kod Botaničkog vrta...počelo je...

Avatar white socks
white socks
21:39 28.03.2016.

Stara skojevska škola kreće s ciljem uništenja hrvatskog nogometa. Namrtvo posvađati Hajduk i Dinsmo, nogometni sjever i jug, uništiti kult reprezentacije, prekinuti utskmice i izbaciti repku iz natjecanja, eliminirati dinamove juniore, spriječiti U21 da nastupi na EU, ocrniti navijače sa ZDS oni ga čuju i gdje ga ima i gdje ga nema, očekujemo ostojine svastike na sve strane jer Diverzanti nastupaju predvođeni burdušem, huliganom josipovićem, ostojom, isušivačem močvare jovanovićem, jugoslavom milanovićem a režiser frflja (umjesto krvavca i glumaca bate, ljubiše i dr.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije