Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prinova u maksimiru

Istrin napadač Dejan Radonjić potpisao za Dinamo

radonjić
Foto: GNK Dinamo
30.05.2014.
u 15:26

Snažni napadač, rođen u Njemačkoj, prošao je liječnički pregled i potpisao petogodišnji ugovor s modrima.

Dejan Radonjić, 23-godišnji dosadašnji napadač Istre, novi je igrač hrvatskog prvaka Dinama, stoji na internetskim stranicama kluba. Snažni napadač, rođen u Njemačkoj, prošao je liječnički pregled i potpisao petogodišnji ugovor s modrima.

Radonjić je do Dinama došao prilično neuobičajenim putem. Počeo je igrati u Tettnangu u Njemačkoj, a njegov talent ubrzo je uočio Bayern München s kojim je i potpisao ugovor. Nekoliko teških ozljeda udaljilo ga je od travnjaka pa je upisao pravni fakultet i igrao u niželigašima prije nego se vratio u Hrvatsku, točnije u Ozalj. Njegove kvalitete brzo su došle do izražaja pa je došao poziv iz Istre, gdje je u prvoj sezoni postigao deset golova, igrao odlično i zaslužio prijelaz u najbolji hrvatski klub.

- Presretan sam. Ne znam uopće kako bih opisao što sada osjećam, koliko sam sretan i ponosan što sam igrač Dinama. Maštam o ovome otkada sam kao klinac u Njemačkoj počeo igrati nogomet, a uvijek sam na igricama igrao s Dinamom (smijeh, nap.a.). Znam koji su ciljevi Dinama i što se ovdje očekuje, znam i kakva me konkurencija čeka, ali uvijek sam se u životu veselio izazovima. Što reći? Jedva čekam početak priprema i sezone – ispričao je u jednom dahu Dejan i dodao:

- Zahvaljujem se Istri 1961, svim ljudima u klubu i posebno gospodi Šprajceru i Pamiću koji su vjerovali u mene i dali mi priliku.

Sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić zadovoljan je prinovom u momčadi.

- Dejan je moderan napadač koji je vrlo jak u duelu i čvrst, a voli i sudjelovati u igri te puno radi za ekipu. U stilu koji mi igramo, s krilima i špicom u sredini, sam siguran kako će se dobro snaći. Dulje vrijeme smo ga pratili, zabio je dosta golova, ali osim golova i dobro igrao tako da smo se odlučili za ovaj potez - rekao je Mamić.

Dejan će se treneru javiti 12. lipnja kada počinju testiranja i pripreme za novu sezonu.

>>U Dinamo stigao Machado, Mamići u lovu na vratara Brage Carvalha

Komentara 7

VU
vupora8
15:57 30.05.2014.

Odličan igrač! nije mala stvar zabiti 10 golova u Istri,veliki talenat i ako ce se dobro raditi sa njim moze postati odličan igrač!

G1
Građanski_1911
19:56 30.05.2014.

Veliki menadžerski mag sigurno nije oprao lovu na ovom transferu. Kao ni na onom Pjacinom kojeg je platio milijun eura.

Avatar kamenjar
kamenjar
19:52 30.05.2014.

ne znam za ovog igrača ..... nisam ga zapazio .......... golman iz istre napadač iz istre ............ jaka pojačanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije