Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZIVO

Plan terorista bio je ubijati gledatelje nakon utakmice

A woman places carnations at the scene of a suicide bombing at Istiklal street, a major shopping and tourist district, in central Istanbul, Turkey March 20, 2016. REUTERS/Osman Orsal
21.03.2016.
u 23:00

Organizator napada bio je Yunus Durmaz, koji je nedavno otišao iz Turske te se pridružio ISIL-u.

Odluka o odgodi istanbulskog derbija Galatasaraya i Fenerbahçea zbog opasnosti od terorističkog napada, čini se, bila je ispravna.

Naime, turski list Hürriyet piše kako je plan terorista bio da bomba eksplodira na kraju susreta, pri izlasku gledatelja sa stadiona, na koje bi teroristi tada nasumce pucali ne bi li sve skupa izgledalo kao u Parizu.

Organizator napada bio je Yunus Durmaz, koji je nedavno otišao iz Turske te se pridružio ISIL-u. Novi termin igranja derbija vjerojatno će biti u travnju, prenosi Goal.com.

>> Derbi Galatasaraya i Fenerbahčea odgođen zbog straha od terorističkog napada

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
04:30 22.03.2016.

ok, nije lijepo, ali kakve veze s nama imaju utakmice u turskoj? kao da ste pisali o utakmicama u srbiji ili azerbejdzanu. Na nasoj je vojsci i granicnoj policiji da takve Yunuse i slicne ne puste u Europu, i problem je rijesen. Pa nek pucaju po turskoj, srbiji i azerbejdzanu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije