Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održan sastanak

IO HNS-a aklamacijom podržao kandidaturu Davora Šukera za IO Uefe!

Davor Šuker
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
17.12.2014.
u 15:10

IO HNS-a je Zvonimira Kolaka imenovao za novog izbornika ženske A reprezentacije, dok je Davor Blašković imenovan za predsjednika Komisije za žalbe

Danas je održana posljednja redovna sjednica Izvršnog odbora HNS-a u 2014. godini na kojoj se raspravljalo o važnim tema u hrvatskom nogometu, a donesene su i neke odluke.

Tako je IO Zvonimira Kolaka imenovao za novog izbornika ženske A reprezentacije, dok je Davor Blašković imenovan za predsjednika Komisije za žalbe. Donesena je odluka o raspisivanju natječaja za domaćina finala Hrvatskog nogometnog kupa koji će biti objavljen u Glasniku HNS-a, a raspisan je i natječaj za Trofej pomlatka za 2014. godinu. Aklamacijom je podržana kandidatura predsjednika HNS-a Davora Šukera za člana Izvršnog odbora Uefe.

Sve odluke objavljene su na službenim stranicama HNS-a.

>>Premijerov otac Stipe Milanović oštro odgovorio na kritike Davora Šukera

Komentara 18

Avatar links
links
15:37 17.12.2014.

kakvog li iznenadjenja, ipak je on Brand, doduše malo limitiran ali ipak brand

PE
pessimus
19:17 17.12.2014.

koliko će s njim uefin izvršni odbor biti u prosjeku pametniji?

SP
splitskodite1976
20:48 17.12.2014.

Bas ce nam Šuker i njegova pamet pomoć!Mozes mislit,kad glu.pi potrcko od mafijasa nije u stanju izać u javnost kad je bilo najpotrebnije.A jadan je HNS !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije