Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SRETAN ROĐENDAN'

Dinamo se nije ni sjetio, ali Bišćan ipak dobio čestitku za pamćenje

Igor Bišćan
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
04.05.2015.
u 13:38

'Igor Bišćan je osvojio više Ligi prvaka nego Zlatan i Ronaldo zajedno'

Igor Bišćan slavi 37. rođendan, a čestitka koju mu je uputio putem Twittera Eurosport uistinu je za pamćenje i sigurno je izmamila osmijeh na lice bivšeg nogometaša Dinama, Liverpoola i Panathinaikosa.

- Igore, sretan ti 37. rođendan. Osvojio si Ligu prvaka više puta nego Zlatan i Ronaldo zajedno - stoji u čestitci Eurosporta, a potom se nastavlja dalje:

- Igrači od kojih Igor Bišćan također ima više naslova u Ligi prvaka su: Buffon, Cannavaro, Matthaus, Baggio, Nedved, Maradona, Pele.

Bišćan je jedinu Ligu prvaka osvojio 2005. kao igrač Liverpoola, i to u epskom finalu protiv Milana u kojem su gubili 3:0 na poluvremenu, ali su slavili nakon ludog preokreta i jedanaesteraca. Igor je utakmicu gledao s klupe.

Naravno, čestitku je Bišćanu uputio i Liverpool jer riječ je o uglednom, organiziranom i vrlo profesionalnom klubu. Ali, bilo je to mnogo službenije, podsjetili su na Bišćanovu ulogu u osvajanju Lige prvaka i čestitali mu 37. rođendan.

Nažalost, njegov Dinamo ga se nije sjetio iako je u modrom dresu odigrao 133 utakmice, osvojio osam prvenstava i klubu priskrbio svojim igrama sedam milijuna funti prilikom transfera u Liverpool. Kad se vratio nije primao plaću u vrijeme ozljede. Nije ga se sjetio ni Panathinaikos, u kojem je igrao dvije sezone. Kao ni Hrvatski nogometni savez, što ne čudi toliko jer je reprezentaciju napustio na vrlo kontroverzan način.

>> Igor Bišćan: Glasao bih i za Mamića! Kad bi mu suparnik bio loš

Komentara 6

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
14:31 04.05.2015.

Igor, sretan ti rođendan! 🎂

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:26 04.05.2015.

Na klupi je osvojio ligu prvaka , ja na fotelji ...........bravo !!!!!

VK
vječni krojf
10:43 05.05.2015.

Vanja,Vanja,da mu Dinamo cestita?Zar si ti bolestan?Nakon sva zla sta je ucinio Dinamu.Napuhavao je losu atmosferu oko kluba,rusio ime i upravu.Dinamo njemu ne duguje toliko koliko duguje on Dinamu.Postao je igrac koji si je mogao puno zaraditi da je bio profesionalniji.Uostalom on je presao u Futsal Klub Dinamo neka mu oni cestitaju.Buntovnicima se ne cestita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije