Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istječe mu ugovor

Ibrahimović: Tko zna, možda ću sljedeće sezone nositi ovaj dres

Zlatan Ibrahimović
Screenshot
30.01.2016.
u 12:05

- Ajax ima priliku osvojiti naslov i želim mu sve najbolje. Nadam se da će osvojiti puno trofeja u budućnosti, bez obzira hoću li ja biti tamo.

Zlatanu Ibrahimoviću na ljeto istječe ugovor s francuskim prvakom PSG-om, a još uvijek se ne zna gdje će nastaviti karijeru. Sjajni napadač unatoč tome što već ima 34 godina igra sjajno, a sve opcije su otvorene. Tako se pričalo da će karijeru nastaviti u Americi, spominjao se i nastavak suradnje s pariškim klubom, kao i opcija da ode u još neki jaki klub.

U najnovijoj poruci koju je objavio švedski napadač, otvorila se i opcija povratka u Ajax, u kojem je proveo tri sezone.

- Pozdrav svim navijačima Ajaxa. Lijepo mi je ponovno komunicirati s vama i mogu reći da se nikad ne zna, možda ću ovaj dres nositi sljedeće sezone, obratio se Ibrahimović navijačima Ajaxa držeći u rukama dres bivšeg klupa pa dodao:

- Ajax ima priliku osvojiti naslov i želim mu sve najbolje. Nadam se da će osvojiti puno trofeja u budućnosti, bez obzira hoću li ja biti tamo. 

>>'Svatko doživi teške trenutke, a Ibrahimovićev dolazak me uništio'

 

Draagt Zlatan Ibrahimovic dit shirt volgend jaar? Of draag jij het... SHARE & WIN THIS SHIRT (signed by Zlatan)Will Zlatan Ibrahimovic be wearing this jersey next year? Or will you...

Posted by AFC Ajax on 29. siječnja 2016
Ključne riječi

Komentara 2

CA
carpediem
15:13 30.01.2016.

Ma ti bi trebao doci u Dinamo Zagreb tu bi najboljo pasalo za tebe jest da bi na Travnjaku igrao Nogomet a u Svlacioni bi se mogao sakatat sa Zdravkom Mamicem

ST
stipe123
15:57 30.01.2016.

Jaranson!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije