Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U utorak na Malti

Hrvatski navijači neće moći kupiti ulaznice

10.10.2015., stadion u Maksimiru, Zagreb - Kvalifikacijska utakmica za odlazak na Europsko nogometno prvenstvo koje ce se odrzati 2016. godine u Francuskoj. Skupina H, Hrvatska - Bugarska.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
12.10.2015.
u 00:30

HNS je, podsjetimo, nakon više teških incidenata odustao od organiziranja tribine za svoje navijače do kraja ovih kvalifikacija

Hrvatski nogometni savez zamolio je sve navijače za strpljenje kad je riječ o potpori s tribjna. Naime, ni na Malti neće biti naših navijača. U skladu s dogovorom dva Saveza, hrvatski navijači neće u utorak moći kupiti ulaznice za utakmicu Malta - Hrvatska.

HNS je, podsjetimo, nakon više teških incidenata odustao od organiziranja tribine za svoje navijače do kraja ovih kvalifikacija. Stoga sustav prodaje ulaznica na Malti ne dopušta prodaju hrvatskim državljanima, pa HNS moli naše navijače da se i ovaj put suzdrže od putovanja, jer će domaćin provoditi striktnu kontrolu posjedovanja ulaznica i osobnih dokumenata.

>>Darijo Srna: Gluposti! Ovo nije Mamićeva reprezentacija

Ključne riječi

Komentara 17

BA
balic
09:22 12.10.2015.

Prestanite lupetati ..Zasto mislite je HNS ovako reagirao,ne zbog udruge uvijek vjerni i sebe,nego huligana zvanih "navijaci kako im mediji tepaju..Imate TV pa gledajte utakmicu.

OL
olrajt
08:57 12.10.2015.

..zato su zaslužni i spakovali nam drugarice i drugovi?.....novopečeni domoljubi koji ne vole Hrvatsku?..oni koji vole Jugoslaviju!

DU
Deleted user
13:10 12.10.2015.

Tako i treba , zabrana jer su nas "naši navijači" bezbroj puta dosada osramotili a pošto se ne može znati tko bi radio nerede a tko nebi pa se kažnjavaju i oni normalni , zabrana svima je jedino moguće rješenje . Trebalo bi tu zabranu na sve gostujuće utakmice produljiti na recimo 2-3 godine , možda bi onda divljaci izgubili volju pa ubuduće nebi ni dolazili , svima se diže kosa na glavi kad znaju na "naša"( moja nije) divlja horda dolazi raditi sr.nja u njihovoj državi a to nitko ne mora trpiti i imaju legalno pravo zabraniti kome hoće dolazak na svoje stadione.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije