Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKINA ODLUKA

Hrvatska je rijetko u povijesti s drugom momčadi igrala jake utakmice

Hrvatska nogometna reprezentacija
Davor Javorović/PIXSEL
10.11.2014.
u 07:30

Slaven Bilić je pak s B-momčadi igrao na EP-u 2008. protiv Poljske. No, kockasti su već imali zagarantirano prvo mjesto.

Rijetko se u povijesti događalo da Hrvatska igra s B-momčadi protiv ozbiljnih ekipa. Ćiro je B-momčad poslao na travnjak protiv Portugala na EP-a 1996. protiv Portugala. Cilj mu je bio odmoriti momčad za četvrtfinale, no nije se isplatilo, jer naši su ispali od Njemačke.

Slaven Bilić je pak s B-momčadi igrao na EP-u 2008. protiv Poljske. No, kockasti su već imali zagarantirano prvo mjesto.

S B-momčadima išlo se i na turneje u Maroko (trofej kralja Hassana) i Japan (Kirin kup), ali to su ionako bile nevažne utakmice.

>> Protiv viceprvaka svijeta ne smiju igrati rezerve!

Komentara 8

DU
Deleted user
08:03 10.11.2014.

taj kovac je toliko pun sebe da ne vidi koliko ce to stetiti repki.unakazi li nas argentina , bilo bi najbolje da pokupis stvari ti i tvoj suker,...

ZE
zekoslavmrkva
08:18 10.11.2014.

To je ujedno i nekulturno ,da oni to nama naprave i dodu bez Mesija i ostalih koja je svrha takvih utakmica ..

SP
spirajzlin
09:34 10.11.2014.

profesionalci bi trebali igrati svaki dan..i mi radimo tko zna kakve teške poslove svaki dan i to puno radno vrijeme...nba košarkaši igraju svaki drugi dan...to bi trebala biti razlika u spremnosti između profesionalca i amatara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije