Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STROGO ČUVANA TAJNA

Hrvatska igra prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Andaluzije!?

Davor Šuker
Goran Ferbezar/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Goal
15.10.2014.
u 14:20

Riječ je o susretu koji bi trebao biti odigran 28. prosinca.

Hrvatska nogometna reprezentacija do kraja tekuće godine imat će još dvije, možda čak i tri utakmice. Pred izabranicima Nike Kovača u studenom su na raspolaganju utakmice protiv SAD-a (12. studenoga u Londonu) i Italije (16. studenoga u Milanu).

Naša će se izabrana vrsta u engleskoj prijestolnici sučeliti SAD-u u sklopu dvoboja koji će obilježiti 20. godišnjicu prve nogometne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije, dok će u Italiji na rasporedu biti mnogo ozbiljniji "radni zadatak". Hrvatska će protiv Italije tražiti put do novih bodova u kvalifikacijama za odlazak na Europsko prvenstvo u Francusku 2016. godine.

No, strogo čuvana tajna jest kako čelnici HNS-a svoje igrače pokušavaju iznenaditi još jednim prijateljskim susretom. Krajem prosinca, u razdoblju između Božića i Nove godine (najvjerojatnije 28. prosinca), Hrvatska bi trebala odigrati prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Andaluzije!?

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Davor Šuker donosi Rijeci i Puli nogometno Europsko prvenstvo!

Komentara 1

VU
vucko
16:19 16.10.2014.

16.11. Hrvatska igra protiv Italije na njihovom terenu,Nadam se da ce svi nasi igraci biti zivi i zdravi,a Taljani su nam uvijek bili dobre" musterije" pa se nadam barem jednom nerjesenom rezultatu, sto bi nam dobro doslo za statistiku .Sjecam se jedne utakmice protiv Italije na Dinamovom stadionu u Zagrebu u doba kada je talijanska reorezentacija bila medju najboljima na svijetu a igrali su u sastavu tadasnje Jugoslavije nasi najbolji igraci: Beara,Ivica Horvat,Crnkovic ,Vukas i.t.d. a Jugosi su pobijedili sa 5 : 1 U toj takmici protiv Taljana za njih je igrao nezaboravni Orsini. Protiv SAD bit ce malo teze jer SAD repku trenira Jürgen Klinsmann ,bivsi njemacki reprezentativac koji je podigao reprezentaciju na visoki nivo i na utakmicama nikad manje od 50.000 gledalaca i stvarno igraju dopadljivi nogomet a mnogi USA igraci su rastrkani po vodecim europskim klubovima. nivo napadac Orsini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije