Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE GOLOVE

Hrvati briljirali: Dva gola Perišića, Oliću gol i asistencija

Ivica Olić i Ivan Perišić
Foto: DPA/Pixsell
12.04.2014.
u 17:18

Hrvatski dvojac Ivan Perišić i Ivica Olić najzaslužniji su novu pobjedu Wolfsburga te skok na četvrto mjesto Bundeslige. Ovog puta 'vukovi' su na domaćem terenu sa 4:1 dobili Nürnberg.

Hrvatski dvojac Ivan Perišić i Ivica Olić najzaslužniji su novu pobjedu Wolfsburga te skok na četvrto mjesto Bundeslige. Ovog puta 'vukovi' su na domaćem terenu u 30. kolu Bundeslige sa 4:1 dobili Nürnberg.

Međutim, nije dobro počele za domaćine. Gosti su poveli u 8. minuti golom Feulnera. Ipak, 'vukovi' se vraćaju već u 19. minuti kada nakon asistencije De Bruynea klizećim startom mrežu Nürnberga trese Ivica Olić. Bio je to četvrti gol hrvatskog napadača u posljednjih pet utakmica, a 12. ukupno ove sezone, a kako je zabio pogledajte ovdje

U 22. minuti potpuni preokret Wolfsburga, a vodstvo im je lijepim udarcem donio Ivan Perišić. Kako je prevario majstorski prevario golmana pogledajte ovdje.

Lakšu završnicu domaćinu golom u 69. minuti osigurao je Malanda na asistenciju Arnolda, a konačnih 4:1 postavio je Ivan Perišić u 83. minuti kada je zabio iz blizine nakon asistencije Ivice Olića. Akciju naših igrača pogledajte ovdje. Perišić je ove sezone zabio šest golova za 'vukove'.

Wolfsburg je tako na najbolji mogući način iskoristio domaći kiks Borussije iz Mönchengladbacha, koja je odigrala samo 1:1 protiv Stuttgarta. Gosti su vodili od 12. minute golom Didavija, međutim bod domaćinu spasio je Arango u 89. minuti.

Ivo Iličević igrao je od 17. minute u porazu HSV-a 1:2 kod Hannovera. Domaćini su do tri boda stigli golovima Stindla u 9. te Ya Konana u 86. minuti. Za goste je pogodio Calhanoglu u 48. minuti.

Bundesliga, 30. kolo:

Freiburg - Braunschweig 2:0
Hannover - HSV 2:1
Mainz - Werder 3:0
Borussia M. - Stuttgart 1:1
Wolfsburg - Nürnberg 4:1

>> Kranjčar se vratio nakon ozljede; Dudu i Srna igrali u porazu Šahtara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije