Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatreno u puli

Hoće li Dinamo i nakon Istre ostati nepobijeđen? Mamić: Potrošili smo se sa Splitom

Dinamo - Split
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
23.05.2015.
u 14:30

Znamo koliko je Istri ova utakmica važna i što može dobiti u slučaju pozitivnog rezultata, kaže Dinamov trener

Dinamovci se nalaze u Rovinju gdje se u ipak nešto opuštenijoj atmosferi pripremaju za nedjelju kada u 17 sati igraju utakmicu protiv Istre 1961. Dan uoči utakmice trener Modrih Zoran Mamić najavio je predzadnju utakmicu sezone.

- Osvojili smo prvenstvo i Kup, ostvarili ciljeve koje smo stavili ispred sebe, ali svejedno želimo odigrati još dvije dobre utakmice i sa stilom završiti sezonu – kaže trener pa nastavlja o stanju u momčadi:

- Imamo nekih problema s ozljedama Pivarića, Ježine i još nekih igrača, ostavili smo u Zagrebu "mlade snage", ali sigurno ćemo u Puli istrčati u najjačem mogućem sastavu i od prve minute htjeti pobjedu – rekao je trener koji osim mladića i igrača koji su ozlijeđeni ne može računati niti na Angela Henriqueza koji je otputovao u Čile.

Modri su prije nekoliko dana u vrlo zahtjevnoj utakmici osvojili Kup.

- Istina, bila je to teška utakmica koja je trajala više od 2 sata i momčad se dosta potrošila. Unatoč tome vjerujem da u momčadi ima još dovoljno svježine za zadnje dvije utakmice – priča trener pa se još jednom prisjeća finala Kupa:

- Rekao sam nakon utakmice da sam jako sretan jer je momčad po tko zna koji puta ove sezone pokazala karakter; to me kao trenera jako veseli i čini zadovoljnim. Možda je to čudno, ali ponekad je trener zadovoljniji kada momčad dobije teško, "na mišiće" bi se reklo nego kada bude 5:0. Naravno, lijepo je uvjerljivo slaviti, ali ima nešto jako "slatko" i kada se dobije na teži način. Uostalom, u srijedu je jedino bilo bitno podignuti pehar za pobjednika Kupa.

Prvake i osvajače Kupa čeka Istra koja se bori za ostanak u ligi.

- Svaki puta kada igramo protiv njih kažem koliko cijenim Istru, njihovog trenera Pamića i rezultate koje radi. Sigurno nam neće biti lako, u Rovinju smo pa vidimo koliko pada kiša i teren će biti mekan tako da neće biti lako igrati, ali mi želimo igrati svoju igru, nametnuti se na terenu i doći do bodova. Što se tiče borbe za ostanak, mi smo Dinamo i želimo dobiti svakoga. Naravno, to je lakše reći nego napraviti na terenu.

Domaćini su dodatno snizili cijene ulaznica kako bi imali što brojniju podršku tribina.

- Znamo koliko je njima ova utakmica važna i što mogu dobiti u slučaju pozitivnog rezultata. Ponavljam, Istra ima dobru momčad, bit će maksimalno motivirani i u lijepoj atmosferi na Aldo Drosini nam sigurno neće biti lako.

Modri će i nakon utakmice protiv Istre ostati u Rovinju gdje će čekati posljednju utakmicu sezone – onu s Rijekom.

- Već sam rekao da imamo jako kratku pauzu pa smo upravo zbog toga odlučili zadnji tjedan sezone iskoristiti kao lagani uvod u odmor – zaključio je trener Modrih.

>>Barić i Katalinić upozoravaju: Dinamo danas nema kvalitetu za Ligu prvaka

Komentara 3

GE
geler203
15:27 23.05.2015.

Mamići d.o.o. jer da je Mamići d.d. još bi za nešto i mogli odgovarati.

VA
Vandal
15:46 23.05.2015.

Opravdanje ako puste 3 ili 1 bod

Avatar jonnyrebel
jonnyrebel
15:14 23.05.2015.

Ovo je jedinica ko kuća, Istri treba da izbjegnu doigravanje, još da Osijek pukne kod Rijeke. Pušta to Maminjo Paminju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije