Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit na interenetu

Pogledajte kako Blatter pleše: "Ono kad uhite sve osim tebe"

Sepp Blatter
Foto: Press Association/Pixsell
27.05.2015.
u 18:18

– Blatter i glavni tajnik Jerome Valcke nisu uključeni u istragu. Nisam se čuo s njim, ali Blatter ne pleše po uredu, rekao je De Gregorio

Skandal koji potresa krovnu nogometnu organizaciju (Fifu) i dalje je jedna od glavnih tema svjetskih medija. Jutros je u akciji švicarske policije u Zürichu uhićeno šestero visokih dužnosnika Fife, pod sumnjom da su počinili niz korupcijskih djela. Nakon toga održana je izvanredna konferencija za medije, na kojoj je direktor za komunikacije Walter de Gregorio demantirao da je i predsjednik Sepp Blatter pod istragom.

– Blatter i glavni tajnik Jerome Valcke nisu uključeni u istragu. Nisam se čuo s njim, ali Blatter ne pleše po uredu. Miran je, shvaća što se događa i surađuje sa švicarskom policijom. Svjestan je da su to posljedice onoga što smo pokrenuli – rekao je De Gregorio.

Nije dugo trebalo da internetom krenu kružiti šale na račun Fife i njezinih djelatnika, a hit na internetu postao je Blatterov ples, uz šaljivi komentar:

"Ono kad uhite šestero ljudi u Fifi, a vi niste među njima."

>>Ovo je 'zviždač' koji je razotkrio korupciju u Fifi!

>>Drama u Fifi: Blatter nije pod istragom, ali ne pleše od sreće u uredu

Komentara 2

VI
VisAVis2
18:54 27.05.2015.

Jesu li ovo oni koji su sramotno presudili hrvatskoj za naš domoljubni sveti pozdrav Za dom spremni...

I0
ivica_01
14:21 28.05.2015.

zds

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije