Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV HAJDUKA

Halilović se oprašta od Dinama: Iz najdražeg kluba odlazim u najveći

Zoran Mamić i Alen Halilović
Ivana Ivanović/Pixsell
16.05.2014.
u 17:43

- Sve sam ostvario u Dinamu, zabio gol, igrao na Maksimiru i igrao na Poljudu... jedino da sam osjetio malo više navijača kako je bilo u prošlosti i na snimkama koje sam gledao - rekao je Halilović.

Alen Halilović (17) sutra će odigrati svoju posljednju utakmicu za Dinamo. Nakon što na Maksimiru protiv Hajduka odradi zadnje kolo domaćeg prvenstva preselit će u Barcelonu.

- Zadovoljan sam time što sam postigao, sa 16 godina sam zaigrao za seniorsku ekipu, sad mi je tek 17 i pol, a toliko sam puno utakmica odigrao. Mislim da trebam biti zadovoljan, bilo je neko vrijeme kad sam pružao slabije partije, ali to je sastavni dio sporta - rekao je Halilović.

Po čemu će najviše pamtiti Dinamo?

- Najviše ću pamtiti ulazak prvi dan u seniorsku svlačionicu, kad su mi prišli igrači, pružili ruke i kad sam se osjećao stvarno posebno. Idem iz najdražeg kluba u najveći klub, tamo ću nastaviti raditi i dati sve od sebe.

Veliki talent jedino žali što na tribinama nije bilo više navijača.

- Sve sam ostvario u Dinamu, zabio gol, igrao na Maksimiru i igrao na Poljudu... jedino da sam osjetio malo više navijača kako je bilo u prošlosti i na snimkama koje sam gledao. Vjerujem da će se sve to vratiti, vjerujem da ljudi vole i navijaju za Dinamo i mislim da je to najbitnije.

>> Kovač šalje Gračanu sedmoricu igrača, poziv dobio i Halilović

Komentara 1

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
21:34 16.05.2014.

Ideš u najveći klub? Da, ta Barcelona B je stvarno gigant svjetskog nogometa, strah i trepet španjolske druge lige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije