Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši trener Dinama

Halilhodžić: Mahreza sam ja otkrio, a Leicester me zvao, ali sam ga odbio!

Vahid Halilhodžić (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
21.04.2016.
u 13:16

- Često me u zadnje vrijeme pitaju o Mahrezu, jer sam ga ja otkrio i uvrstio u reprezentaciju Alžira za Svjetsko prvenstvo u Brazilu iako nijednu utakmicu do tada nije igrao za Alžir.

Nogometaši Leicestera vrlo su blizu osvajanja naslova prvaka, u što gotovo nitko nije vjerovao na početku sezone. Veliku ulogu u ovoj sjajnoj sezoni odigrao je i Alžirac Riyad Mahrez koji je zabio 17 golova i deset puta asistirao. A na neki način otkrio ga je bivši trener Dinama Vahid Halilhodžić.

- Često me u zadnje vrijeme pitaju o Mahrezu, jer sam ga ja otkrio i uvrstio u reprezentaciju Alžira za Svjetsko prvenstvo u Brazilu iako nijednu utakmicu do tada nije igrao za Alžir. Bio sam izložen strahovitim kritikama jer je bilo čudno što sam ga izabrao, usprkos tome što nije ranije igrao. Ja sam osjetio da je on potencijal i da ima talent te da može doprinijeti momčadi, rekao je Vaha u razgovoru za Klix.ba.

Osim toga, Halilhodžić je otkrio da je mogao preuzeti Leicester...

- Imam i neku vezu sa Leicesterom, jer sam imao ponudu da ih preuzmem prije nekoliko godina dok su bili u Championshipu, ali sam odbio. Mislim da je novi vlasnik tek trebao doći, zaključio je Vaha.

Komentara 1

ZO
zoom
14:23 21.04.2016.

ma nego...dok nije sreo vahu prodavao je kokice, a onda je odjednom doživio prosvjetjenje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije