Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeftine ulaznice

Hajdukovici odletjeli u Ukrajinu: Puni smo samopouzdanja

Hajduk
Foto: HNK Hajduk
19.08.2014.
u 11:54

Bit će i nekoliko stotina navijača Hajduka, a zanimljivo je da je cijena njihovih ulaznica mizernih 10 UAH-a, što je točno četiri kune i 36 lipa

Nogometaši Hajduka odletjeli su u Ukrajinu gdje ih sutra očekuje utakmica doigravanja za Europsku ligu protiv Dnipra. Splićani su osokoljeni odličnim rezultatima u posljednje vrijeme, a golove zabijaju kao na traci. Dobra vijest za njih je i to što za ukrajinsku momčad zbog ozljede neće igrati Konopljanka, njihov najbolji igrač.

- Znamo što nas čeka u Ukrajini, veliki i snažan protivnik, međutim, mi smo stekli samopouzdanje i sigurno je da ćemo dati sve od sebe i pokazati kako imamo šanse napraviti dobar rezultat pred uzvrat na Poljudu, poručio je Mijo Caktaš uoči polaska na put.

Na put je krenulo 19 igrača, a utakmica se zbog ratnog stanja u Ukrajini igra u Kijevu. Očekuje se svega 10 tisuća gledatelja na stadionu koji prima 70 tisuća. Bit će i nekoliko stotina navijača Hajduka, a zanimljivo je da je cijena njihovih ulaznica mizernih 10 UAH-a, što je točno četiri kune i 36 lipa.

>>Dnipro je jedna od rijetkih ukrajinskih ekipa koja se nije raspala nego pojačala

Komentara 1

BS
bravo_sammir
03:22 20.08.2014.

naprijed hajduk, daj prodjite u skupinu. Bodrim sve nase klubove. Nadams e da i drugi navijaci jer to je jedino normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije