Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOŽER PUN SPLITOVACA

Hajduk u Parku mladeži pronašao sportskog direktora?

Tonći Bašić
Ivo Cagalj/PIXSELL
29.04.2016.
u 11:27

Nakon povlačenja Gorana Vučevića s pozicije sportskog direktora Hajduka, Nadzorni odbor dao je Damiru Buriću potpunu slobodu da ili pronađe njegova zamjenika ili sam preuzme tu funkciju.

Hajdukov stožer pun je bivših igrača Splita, osim trenera Burića, trenera golmana Tonćija Gabrića i koordinatora u omladinskom pogonu Gorana Pekasa, mogao bi im se priključiti i Tonći Bašić.

Nakon povlačenja Gorana Vučevića s pozicije sportskog direktora Hajduka, Nadzorni odbor dao je Damiru Buriću potpunu slobodu da ili pronađe njegova zamjenika ili sam preuzme tu funkciju. Burić još uvijek pregovara s kandidatima, a u međuvremenu sam obavlja oba posla. 

No, čini se kako je naizgledniji za to mjesto Tonći Bašić. On je najbliži onome što Burić traži, a i osoba je koja je već radila taj posao s obzirom da tu funkciju obavlja u Parku mladeži već duži niz godina. Burić i Bašić poznaju se još iz vremena kada je trener Hajduka igrao za 'crvene', a Bašić je kao mladi igrač ulazio u prvu momčad. 

Bašić je dugi niz godina vodio Split kao trener, on ih je i uveo u prvu ligu, no na tom mjestu ga je zamijenio Katalinić, dok je ovaj preuzeo ulogu sportskog direktora, koju bi sada moga obavljati u Hajduku.

>> Burić: Zadovoljan sam kako sada igra hajduk, ali zadovoljstvo vodi u stagnaciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije