Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treneri

Hajduk u 15 sezona 28 puta mijenjao trenera!

Igor Tudor
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
15.04.2015.
u 09:51

Sezonu 2007./08., kao i onu 2009./10. Hajduk su vodila čak četvorica trenera, ako računamo Vukasa, povijest se ponovila i ove sezone.

Poklepović se na klupi Hajduka zadržao samo 53 dana. Ne računajući privremene opcije poput Vukasa, Špaco se pridružio čitavom nizu kratkotrajnih trenera. Ćiro je 2005. godine bio na klupi 79 dana, Miše se 2011. zadržao 73, a Krešić 2007. samo 62 dana. Tek je nesretni Kalinić kraće bio na klupi – 2009. godine skupio je 12 dana.

U posljednjih 15 godina Hajduk po sezoni prosječno vode čak 2,4 trenera!

A činilo se da su se stvari napokon promijenile nakon što je Igor Tudor Hajduk vodio gotovo dvije pune godine i u čak tri sezone. Zoran Vulić, uz Tudora, jedini je trener bijelih u posljednjih 15 godina koji je odradio cijelu jednu sezonu na klupi Hajduka. Odradio bi i dvije pune da 2004. godine, tri kola prije kraja sezone nije dao otkaz.

>>Hajduku je sve otišlo nizbrdo kad nije želio igrati derbi s Dinamom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije