PRIOPĆENJE

Hajduk oštro uzvratio i optužio HNS da želi potjerati navijače s tribina!

Hajduk - Lokomotiva
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/6
23.11.2016.
u 19:32

"Poznato je da na razini nogometne sezone više gledatelja bude na Poljudu nego na svim ostalim stadionima zajedno, a kad već našu publiku nisu uspjeli potjerati svojom politikom, sad su se odlučili na zabrane. "

Hajduk je oštrim priopćenjem odgovorio na odluku disciplinskog suca HNL-a Sašu Pavlovića koji je danas zbog izgreda navijača odlučio da će splitski klub jednu utakmicu igrati pred praznim sjeverom.

"Hrvatski nogometni savez sustavno vodi politiku koja dovodi do praznih nogometnih stadiona ne samo kad je u pitanju nacionalna reprezentacija, nego čak i u značajnijem obujmu kad se radi o Hrvatskoj nogometnoj ligi. Dok u viziji vodstva HNS-a publika očito predstavlja nepotrebnu kulisu, mi u nogometu bez publike ne vidimo smisao. 

Poznato je da na razini nogometne sezone više gledatelja bude na Poljudu nego na svim ostalim stadionima zajedno, a kad već našu publiku nisu uspjeli potjerati svojom politikom, sad su se odlučili na zabrane. Prazan sjever danas ili možda već u idućoj prigodi (prazan cijeli stadion u derbiju s Dinamom), nama ni u kakvom slučaju nisu željeni scenariji, a oni su gotovo svima očiti već mjesecima.

Stoga još jednom naglašavamo da smo nedvosmisleno protiv ikakve vrste nasilja, no dok god se Savez bude bavio posljedicama, a ne uzrocima, rezultat će biti srozavanje kvalitete nogometa i prazni stadioni. Umjesto da priznaju svoj neuspjeh i odstupe, vodstvo Saveza nastavlja privatizirati nogomet i uzimati ga onima zbog kojih se i igra", objavio je Hajduk na službenoj stranici.

>> Stigle kazne: Hajduk pred praznim sjeverom, Andrijašević propušta Dinamo!

Komentara 13

CU
cupus
22:00 23.11.2016.

Hajde neka ne laprdaju ni Rijeka ni Hajduk! Dinamo je los i ako ste pravi osvojicetebprvenstvo. Rijeku je sudac u Koprivnici spasio s ni hajduk se nrma na sto zaliti. Trebs li vsm unaprijed potpis ds str prvaci???

RA
rajcity
22:17 23.11.2016.

Da ste u normalnoj državi zbog svih nereda koje je napravila Torcida, Hajduk bi zaboravio kada je zadnji put igrao pred navijačima na tribinama.

LJ
LJU39
20:01 23.11.2016.

pa ovi se stvarno posvadjali sa mozgom i stvarnoscu u evropi...oni bi i savezu da komanduju kakve zakone treba pravit...sve dok se ove iz hajduka nerjesi toliko dugo ce i reprezentacija imat probleme huligana..bravo hns..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije