Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbijena žalba

Hajduk će i u subotu protiv Zagreba morati igrati pred praznim tribinama

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
27.11.2014.
u 14:05

Bijeli su protiv Lokomotive i Osijeka igrali pred praznim Poljudom, Rijeku su ugostili u Dugopolju, protiv Dinama na Maksimiru nisu ni igrali pa tako ispada da su posljednju utakmicu pred publikom na Poljudu odigrali u kolovozu

Nogometaši Hajduka još će jednom morati igrati pred praznim tribinama. Ni u subotnjem dvoboju protiv Zagreba igrači Igora Tudora neće imati podršku publike jer je odbijena njihova žalba, piše na službenim stranicama splitskog kluba.

Nekoliko sati prije isteka roka Komisija za žalbe HNS-a odbila je Hajdukovu žalbu i odlučila da će Hajduk protiv Zagreba u subotu od 17 sati igrati bez navijača. Hajduk je kažnjen utakmicom bez gledatelja zbog nereda njihovih navijača na gostovanju u Zadru.

Bijeli su protiv Lokomotive i Osijeka igrali pred praznim Poljudom, Rijeku su ugostili u Dugopolju, protiv Dinama na Maksimiru nisu ni igrali pa tako ispada da su posljednju utakmicu pred publikom na Poljudu odigrali u kolovozu.

Podsjetimo, u subotu će Torcida na splitskoj Rivi prosvjedovati protiv HNS-a.

>>Torcida će u subotu organizirati veliki prosvjed na Rivi

>>'Tražimo ostavke u HNS-u te izmjenu zakona o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima'

Ključne riječi

Komentara 16

GI
gismund
14:19 27.11.2014.

tako treba, borba protiv huligana, nasilja i nereda bez milosti! ili će sve češće biti situacije kao jučer kad su torcidaši zamalo istukli dinamove klince u splitu i to samo zato jer su se veselili pobjedi?!? sve huligane treba trajno ukloniti sa svih stadiona bez iznimke tako da nogomet opet postane igra i zabava, a stadioni mjesto gdje se na suparnike gleda kao na sportske protivnike, a ne kao na omražene neprijatelje !

KL
kajima.lima.92
14:11 27.11.2014.

Podsjetimo, u subotu će Torcida na splitskoj Rivi proslaviti dan republike Jugoslavije.

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
14:12 27.11.2014.

Pošteno! Uvijek je netko drugi kriv...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije