Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJELI BISER

Hajduk bi Chelseajev novac i Pašalića

Mario Pašalić
Foto: Tino Juric/PIXSELL
15.04.2014.
u 10:36

– Drago mi je što su došli, nadam se da su zadovoljni onim što su vidjeli – komentirao je Pašalić nakon utakmice dolazak tehničkog direktora Chelseaja.

Kolega je pitao na kojeg me Hajdukova igrača podsjeća Mario Pašalić. Hm, takvu silinu imao je Ivan Gudelj, ali njih dvojica nisu isti tipovi. Pašalić je protiv Splita igrao stilom kakvim igra Frank Lampard. Šteta što Niko Kovač nije bio na tribinama. Nije isto gledati Pašalićevu igru na televiziji i uživo. Ekrani skriju onu popratnu trku. Ali kad već nije bilo Kovača, na tribinama se našao Michael Emenalo, tehnički direktor Chelseaja. Upućeni kažu da je on čovjek od velikog povjerenja Romana Abramoviča.

Šutnja o transferu

– Drago mi je što su došli, nadam se da su zadovoljni onim što su vidjeli – komentirao je Pašalić nakon utakmice.

Pažljivo pročitajte njegovu izjavu, Chelsea nije ni spomenuo. Otkako je posljednjeg dana prijelaznog roka postalo jasno da bi od ljeta trebao postati igrač Chelseaja, još nitko javno nije kazao da je ugovor potpisan. U londonskom klubu šute, šute u Hajduku, šuti Pašalić. Svi se smješkaju, komentiraju uopćeno, znaju se detalji, ali kada treba službeno potvrditi, onda se čuje ona poznata “nisi me dobio”.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Ugovor je potpisan, po svemu bi trebao biti aktiviran od 1. srpnja, a navodno je dio novca od transfera već “kapnuo” u Poljud. E sad, je li platio Chelsea ili je to u njihovo ime odradio netko treći, manje je bitno. Emenalo je bio u Poljudu, odradio razgovore s predsjednikom Marinom Brbićem.

Emanalu gledao Maria

Došao se uvjeriti u Pašalićevo stanje, sigurno se zadovoljan vratio u London. Nije to Emenalu, nekadašnjem reprezentativcu Nigerije, prvi put da je ovdje, znao je prije nekoliko godina gledati učinak Ante Vukušića u Zagrebu i Dugopolju. A Hajduk se stidljivo kod Emenala raspitivao postoji li mogućnost da Pašalić nakon 1. srpnja ode na posudbu u Hajduk.

Naravno, financije su velika prepreka, Chelsea je bogat klub, ali da će preuzeti na sebe plaćanje nekih 150 tisuća eura, a da Hajduk plati 50 tisuća eura godišnje spada u sferu “ja ću budan sanjati”.

Pašalić u tom ugovoru, koji tek treba stupiti na snagu, ima klauzulu da na posudbu može ići samo u neki klub iz liga petice. No, kako sada izgleda, tko zna, možda se Jose Mourinho zaljubi na prvi pogled.

>>Direktor Chelseaja došao gledati Pašalića, a Mario je briljirao

Ključne riječi

Komentara 8

JA
JackRussell
11:52 15.04.2014.

Jasno je zašto Maršić čeka odgovor o iznosu transfera, još uvijek ne zna koji će on postotak dobiti za višegodišnje reklamiranje Pašalića po novinama.

Avatar petrolio
petrolio
10:59 15.04.2014.

da je pašalić stvarno takav fenomalan igrač kako ga ovdje novinar danima diže u nebesa, onda ne bi postojala nikakva šansa da ostane u hajduku, no čim je ta opcija realna, onda je jasno da on ipak nije svjetska klasa kako ga ovdje uporno prikazuju....sve podsjeća na slične priče s kalinićem, vukušićem itd. od kojih niti jedan nije postao vrhunski igrač i zvijezda nego samo solidni igrači u solidnim klubovima, ali niti jedan nije došao do vrhunskih klubova poput npr. reala (modrić), eduardo (arsenal), mađukić (bayern)....

ŠI
šimun
11:47 15.04.2014.

a di je bija protiv dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije