Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdoglavi Pep

Guardiola: Ništa neću mijenjati, moja je sudbina u Bayernovim rukama

Pep Guardiola
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.05.2014.
u 14:10

- Na klubu je da odluče jesam li ja pravi trener za ovaj klub. To nije na meni.

Nakon teškog poraza u polufinalu Lige prvaka protiv madridskog Reala, kritike na igru Bayernove momčadi sve su veće. Posebno se tiču njihovog trenera Pepa Guardiole koji ne namjerava promijeniti svoj stil igre. Čak ni ako bi time zadovoljio vodstvo minhenskog kluba.

- Imam svoju filozofiju igre i koristit ćemo ju i protiv Hamburga, i protiv Stuttgarta, i u finalu Kupa i sljedeće godine - rekao je Guardiola.

Ističe da ostaje vjeran sebi jer je to najbolji način da mu igrači vjeruju.

- Ne mogu biti trener Bayerna ako moram govoriti stvari s kojima se ne slažem. To bi bilo loše i za klub i za igrače, koji su inteligentni. Ne bi mi vjerovali ako ne bi bio vjeran sebi.  

Kako ništa ne misli mijenjati, svoju sudbinu je stavio u ruke Bayernovog vodstva.

- Na klubu je da odluče jesam li ja pravi trener za ovaj klub. To nije na meni - zaključio je Guardiola.

Situacija ipak nije tako crna. U svojoj prvoj sezoni s Bayernom, bivši Barcelonin trener već je uzeo njemačko prvenstvo, a smiješi im se i Kup. Konačni učinak saznat će se 17. svibnja nakon finala protiv dortmundske Borussije u borbi za DFB-Pokal.  

>> I Götze se sukobio s Guardiolom: Nisam sretan u Bayernu!

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mirko0410
08:12 05.05.2014.

17 milja po godini do 17 svibnja 2014 to bi bilo OK, folirant

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije