Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan Hajduka Milović:

'Zbog atmosfere smo imali ogromnu želju, no nismo bili pravi'

Goran Milović
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/3
27.08.2015.
u 22:40

Česi su pokazali da su taktički i tjelesno zrela momčad te su zasluženo pobijedili - kaže Milović

Razočarani su bili igrači Hajduka nakon poraza od Slovana (1:0) i završetka natjecanja u Europskoj ligi. 

- Česi su pokazali da su taktički i tjelesno zrela momčad te su zasluženo pobijedili. Iako su do pobjede došli iz jeding pravog udarca na gol. Na žalost nismo imali sreće. Prethodno smo blokirali udarac i lopta se odbila suparnicima. Zabili su nakon odbijanca i kaznili našu nepažnju - kazao je kapetan Hajduka, Goran Milović, za HRT te dodao:

- Zbog cjelokupne atmosfere koja je danima ključala u nama je bila ogromna želja za uspjehom. Možda zbog toga i nismo igrali kako znamo. Bila nam je ovo utakmica karijere, a nismo pokazali pravo lice. Nije lako sve ukomponirat u dva i pol mjeseca otkad smo se okupili. Vjerujem da ćemo se uspješno boriti u prvenstvu i izboriti ponovno nastup u Europi - zaključio je Milović.

>>Završila Hajdukova europska priča: Bijeli 'izgorjeli' protiv Slovana pred 32 tisuće gledatelja

>>Novinarka Mirta Šurjak u euforiji: Za Hajduk se živi, neka Poljud gori!

Komentara 22

DU
Deleted user
23:01 27.08.2015.

Koga je još briga za rezultat? Bitna je atmosfera,bakljada ,Torcida ,a ne neki rezultat. Mi smo se oko tih stvari prestali brinuti prije 10 godina i nek se o tome brine Dinamo ! I baš nas briga što će Dinamo od LP zaraditi 20 mil.eura !!!! Mi će mo u Ajduka toliko zaraditi samo na prodaji hajdučkih duda varalica i hajdučkih pelena sa velikim hajdučkim grbom ,azaradu od japanki i jogurta uopće neću ni spominjati kada se uzme u obzir naših 5 milijardi navijača širom svijeta ,a i dalje !Poručujem isfrustriranim i iskompleksiranim navijačima onog malog Dinama da će mo mi onih 120 000 eura kazne uefi za ovih par utakmica platiti samo od prodaje hajdučkog piva i rakije a uskoro na legalnom trżiśtu u hajdučka trava koja se ionako godinama kod nas tradicionalno uzgaja zajedno sa blitvom.Neš ti Dinama ! Vaš sven222 !

DU
Deleted user
23:11 27.08.2015.

Hajduk je igrao jadno , neznam kako su mislili proći sa takvom igrom..barem da su se borili ali ni to..morali su loviti dva gola razlike a Burić igra samo s jednim napadačem "čudesni" Frane Zolja !? Ovako su pali bez ispaljenog metka i tu je najodgovorniji Burić kojeg su isto neopravdano dizali u nebesa a čovjek nikad nije samostalno vodio ekipu..sad se tek uči na Hajduku.

DU
Deleted user
22:56 27.08.2015.

Puka balon ! Puka tata Balić,puka barba Śolta,pukli Ledinski,Holiga,Marśić,Dasović,Junaci,Alać,Śips,Medo,Redżić,Junaci, i moj "Milojko" heheheheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije