Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NEGO...

Golub urekao Engleze, sada se moraju kupati u prahu kore drveta

Golub
Reuters
22.06.2010.
u 15:51

Za blijedu igru Engleske protiv Alžira (0:0) nisu krivi Rooney i izbornik Capello, već golub.

Navodno je pomoću te ptice, koja se za vrijeme utakmice u Cape Townu pojavila na mreži njihova gola, jedan alžirski navijač bacio urok na Englesku.

– Čudno je što je golub bio ondje po noći, kada bi ptice inače trebale spavati – rekla je 59-godišnja vračara Olga Mokwena te ponudila rješenje za skidanje vradžbine:

– Neka se igrači okupaju u prahu kore drveta.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:59 22.06.2010.

Kojeg primitivizma i vjere u neke vracke i vracare....Taj Golub je simpatizer Francuske reprezentacije,a eto nije im donio srece... Mozda ih opet bude danas gledao,a mozda se razocarao igrom Anelke pa se danas ni ne pojavi..

FC
fcod
16:49 22.06.2010.

reklo bi se : \"pustili su goluba\" :)

OB
-obrisani-
22:22 22.06.2010.

janez glup si,ne moraš se više dokazivati vjerujemo ti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije