Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške optužbe

Glavni direktor Borussije: Bayern nas je želio uništiti!

Hans-Joachim Watzke
DPA/PIXSELL
17.02.2015.
u 19:30

Postali smo glavna prijetnja Bayernu pa nam je uzeo dva stožerna igrača, Marija Götzea i Roberta Lewandowskog, tvrdi Watzke.

Glavni izvršni direktor Borussije Dortmund, Hans-Joachim Watzke, kazao je njemačkim medijima kako je Bayern želio uništiti dortmundski klub 2012. godine kada je momčad Jürgena Kloppa sjajnim rezultatima parirala Bavarcima i bila najveći suparnik. Dortmundska momčad osvojila je tada dva uzastopna naslova u Njemačkoj.

- Postali smo glavna prijetnja Bayernu jer smo uspjeli odličnom igrom pridobiti mnoge ljubitelje nogometa te su počeli navijati za nas. To se Bavarcima nikako nije svidjelo pa su nam uzeli dva stožerna igrača, Marija Götzea i Roberta Lewandowskog. A bili su zainteresirani i za još neke igrače - rekao je Watzke.

Nijemci pretpostavljaju kako je riječ o Marcu Reusu i Ilkayju Gündoganu. No, navijači dortmundskog kluba ne trebaju strahovati jer Reus je nedavno produljio ugovor do 2019., a prema najavama to bi uskoro trebao napraviti i Gündogan.

Zanimljivo, Bayern koji ove sezone suvereno korača prema novom naslovu dok se Borussija iznenađujuće bori za ostanak, još 2003. godine posudio je Dortmunđanima dva milijuna eura. Oni su tada bili u velikim financijskim dubiozama, a ta pozajmica umnogome im je pomogla.

>>Watzke: Bayern je 50 godina ispred nas

Komentara 2

DA
Djeca_Arbata
23:13 17.02.2015.

Marco Reus...najbolji igrač u Europi...kako je to dobar igrač...

MI
mismis
12:40 18.02.2015.

Kaj je iznenadujuce u tome kaj je Borrusija losa ove sezone kad je izgubila kljucne igrace?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije