Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABAVA UOČI UTAKMICE

Giroud preljubnik: Ispričao se svima, a sad ga čeka i velika kazna kluba

Olivier Giroud
Reuters (Ilustracija)
17.02.2014.
u 11:18

- Ispričavam se svojoj supruzi, svojoj obitelji i svima u klubu, suigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti za svoju obitelj i svoj klub te dobiti njihov oprost. U ovom trenutku ništa drugo nije važno - napisao je Giroud.

Napadač Arsenala i francuske reprezentacije Olivier Giroud je noć uoči prvenstvene utakmice protiv Crystal Palacea 2. veljače proveo u hotelu s američkom manekenkom Celijom Kay.

Iako je Giroud u početku negirao preljub, sve je isplivalo na površinu, pa je Francuz na kraju morao sve priznati. Preko Twittera je napisao ispriku svima.

- Ispričavam se svojoj supruzi, svojoj obitelji i svima u klubu, suigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti za svoju obitelj i svoj klub te dobiti njihov oprost. U ovom trenutku ništa drugo nije važno - napisao je Giroud.

Francuz se tako našao u velikim problemima, a osim spašavanja braka, čini se kako će ostati i bez povećeg novčanog iznosa jer mu klub navodno sprema veliku kaznu zbog 'zabave' u hotelu uoči utakmice.

>> Giroud gol proslavio s rukom u hlačicama Santija Cazorle

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:41 17.02.2014.

I kaj sad ? Arsenal je tu tekmu ionako dobio sa 2-0.... Istina, nije nosonja zabio od ta dva.... ali se očigledno nazabijao noć uoči tekme.

ĆA
ćaćaća
15:28 17.02.2014.

toliko je dobra da ne bi mogao spavati s njom :)))

LI
liliZG
12:50 17.02.2014.

Mislim da muški komentatori ovog portala još uvijek gledaju manekenkinu sliku, pričekajte sekundicu da im se krv vrati u glavu, mislim onu gornju......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije