Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL DOPRVAK

Gerrard: Ako ovako nastavimo, vjerujem kako naslov nije daleko

Steven Gerrard
Foto: Reuters (Ilustracija)
11.05.2014.
u 19:19

- Da mi je netko prije sezone rekao kako ćemo u zadnjoj utakmici imati male šanse za naslov, odmah bi to prihvatio - rekao je Gerrard.

Nogometaši Liverpoola uoči zadnjeg kola imali su teoretske šanse za naslov engleskog prvaka, ali za to im je trebala pobjeda protiv Newcastlea, kao i poraz Manchester Cityja na Etihadu protiv West Hama. 'Redsi' su svoj dio posla obavili uz pobjedu 2:1, međutim na kraju se moraju zadovoljiti drugim mjestom jer 'građani' nisu napravili krivi korak i pobjedom 2:0 protiv West Hama potvrdili su naslov.

Danas je jedan od junaka Liverpoolove pobjede bio kapetan Steven Gerrard, koji je imao dvije asistencije.

- Da mi je netko prije sezone rekao kako ćemo u zadnjoj utakmici imati male šanse za naslov, odmah bi to prihvatio. Ali kao nogometaš uvijek želite više. Nismo imali sreće, imali smo priliku, ali nismo ju iskoristili. Ali što nam je činiti? Moramo sljedeće godine ispočetka - rekao je Gerrard.

- Ova momčad je mlada, a iskustvo koje su dobili u ovoj sezoni je vrlo važno. Ja vjerujem kako naslov nije daleko ako nastavimo s igrama kakve smo pokazali ove sezone.

Foto: Reuters (Ilustracija)

Nažalost, upravo je Gerrard bio jedan od tragičara ove sezone, jer se u ključnoj utakmici protiv Chelseaja poskliznuo u posljednjoj minuti prvog poluvremena te je tako otvorio put pobjedi momčadi Josea Mourinha.

- Prije ove sezone trener nam je zadao cilj biti među prva četiri. Mislim da sljedeće sezone to neće biti njegov cilj, a sigurno neće biti niti cilj igrača. Ove sezone smo dokazali da se možemo nositi s najboljima i sljedeće sezone opet želimo borbu za naslov. Želimo jednu bolju godinu - rekao je Gerrard pa zaključio:

- Sljedeće godine kandidati smo za naslov. Moramo to dokazati i nakon 38 utakmica biti na vrhu. Ne drugi.

>> Manchester City četvrti puta prvak! Navijači nakon utakmice 'okupirali' travnjak
>> Pellegrini ispisao povijest: 'Velike momčad ne mogu biti zadovoljne s jednim naslovom'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije