Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNOSNI RAZLOZI

Zbog gay pridea odgođeno srpsko nogometno prvenstvo

gaypride beograd (1)
Foto: AFP/Pixsell
25.09.2014.
u 19:58

Neki od organizatora smatraju da je ova odgoda zapravo vjetar u krila huliganima jer će umjesto na stadionu biti na ulicama Beograda i pokušati na silu otkazati povorku

Zbog održavanja gay pridea u Beogradu odgođeno je sedmo kolo nogometnog prvenstva i prebačeno za ponedjeljak 29. rujna. Razlozi su, naravno, sigurnosne prirode.

Previše će policije biti uključeno u osiguranje povorke i istovremeno ne bi mogli paziti na događanja na stadionima. A praksa je to i u prošlosti, iako prošle godine povorke na kraju nije bilo pa je zasad ona jedina održana iz 2010. godine.

Problem ipak predstavlja utakmica Partizana i OFK-a jer Partizan u četvrtak igra 2. kolo Europske lige.

– Nismo dobili dopuštenje od policije da se ta utakmica odigra u subotu pa ne znamo što ćemo s njom – rekao je direktor Superlige Vladimir Bulatović.

Ipak, neki od organizatora smatraju da je ova odgoda zapravo vjetar u krila huliganima jer će umjesto na stadionu biti na ulicama Beograda i pokušati na silu otkazati povorku.

>> Srpske Dveri: Zabranite Pride po ugledu na Ruse

>> Huligani će povorku ponosa u Beogradu gađati pčelama?

>> Beograd u plamenu, stotinjak ozlijeđenih, milijunska šteta...

Komentara 11

JU
JureFr
20:10 25.09.2014.

Idemo u Beograd da izlicimo bolesnike

PR
protuudar
21:01 25.09.2014.

Ovaj svjet je otišao u krivom smjeru do bola.

LU
Lujo123
22:11 25.09.2014.

Gdje se god pojave ovi bolesnici - samo problemi nastaju!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije