Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICI ODREDILI

Franck Ribery će protiv Dinama igrati maksimalno 30 minuta

'Bayern Munich\'s Franck Ribery (red) is tackled by Borussia Moenchengladbach\'s Oscar Wendt during their Telekom Cup soccer match in Moenchengladbach July 21, 2013. REUTERS/Wolfgang Rattay (GERMANY -
'WOLFGANG RATTAY'
09.12.2015.
u 12:38

Sreća za Riberyja je i nadolazeća zimska pauza od 20. prosinca do 21. siječnja pa će u nastavku sezone biti potpuno spremna.

Franck Ribery se u subotu 5. prosinca vratio nakon skoro devet mjeseci pauze. U igru je protiv Borussije M. ušao u 75. minuti, a šest kasnije je zabio i pokazao da je jednako dobar kao i prije ozljede.

- Njegova situacija je bila jako teška za procijeniti. Ozljeda kosti potkoljenice obično zacjeljuje najviše do šest tjedana, a kod njega se to zakompliciralo. Zato mu je i značajno oslabio mišić pa mora ići polako - rekao je ortoped Christoph Lill koji je liječio Francuza.

Bayern večeras igra protiv Dinama u Ligi prvaka, a Ribery će dobiti određenu minutažu.

- Opterećenje se treba povećavati, ali pomalo, od 15 do 30 minuta.

Sreća za Riberyja je i nadolazeća zimska pauza od 20. prosinca do 21. siječnja pa će u nastavku sezone biti potpuno spremna.

>> Više o tome koliko Franck Ribery smije igrati čitajte na Goal.com

>> Utakmica Dinama i Bayerna nije visokog rizika, ali osiguranje košta 250 tisuća kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije