Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške pogreške

Fifa priznala: Suci su BiH poslali kući!

džeko
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.07.2014.
u 20:46

Svjetska nogometna krovna organizacija priznala je grešku i, tvrdi Marca, priznala kako je ona kriva što je poslala 'zmajeve' doma

Fifa je raspravljala o suđenju na Svjetskom prvenstvu i izvještaj je ocijenjen kao 'vrlo zadovoljavajući' uz ocjenu +4, bez većih skandala, osim u slučaju reprezentacije Bosne i Hercegovine, prenosi Goal.

Svjetska nogometna krovna organizacija priznala je grešku i, tvrdi Marca, priznala kako je ona kriva što je poslala 'zmajeve' doma. Misli se na poništeni Džekin gol Nigeriji, zbog ofsajda koji to nije bio! Novozelandski sudac Peter O'Leary itekako je oštetio Edina i društvo.

Zadovoljštine tu prevelike nema, ali ima barem malo moralne...

Najbolje ocjene dobile su Kuipers, Velasco Carballo, Vera, Gassama, Eriksson i Ricci, ovi suci besprijekorno su odradili svoj posao.

Fifa je naložila da se što manje pokazuju žuti kartoni i u startu nametne autoritet. Isto tako, gol-tehnologija limitirat će samo na Svjetsko prvenstvo.

>>Nigerijski vratar u prisnom zagrljaju sa sucem nakon utakmice s BiH!

Ključne riječi

Komentara 23

MI
mirsaanjac
23:19 19.07.2014.

Glupost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo Meksiku su ponistili 2 potpuno regularna pogotka. Hrvatskoj Olicev pogodak i nepostojeci jedanajsterac. Fifa mora uvesti pravo na pregled video zapisa, bas kako je to u hokeju i americkom footballu

BE
belimo
22:23 19.07.2014.

Favoriziranjem domaćina i nekih podobnih reprezentacija ra.je.ase puno toga. Nekima sucima bi trebalo doživotno zabraniti dalje od druge lige

VE
verakruz
06:24 20.07.2014.

A Hrvatska je pošteno ispala? Osim što nešto pisuckate copy paste tehnologijom, nekada napišite i nešto pametno... Libo me racku za BiH, šta mi imamo od tali.banske reprezentacije? Samo zaključak da su Hrvati čak i u sportu u toj kvazi državi diskriminirani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije