Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZGUBIO KOMPAS

Najveći sponzori napuštaju Fifu zbog Blattera, ali on ne želi otići!

Sepp Blatter
Reuters/PIXSELL
03.10.2015.
u 11:30

'Reputacija Fife nastavlja se narušavati, a samim time nestaje povjerenje javnosti pa se ne možemo uz to vezati.'

Jedni od glavnih sponzora krovne svjetske nogometne organizacije (FIFA), Coca-Cola i McDonalds, zatražili su od Seppa Blattera da odstupi s mjesta predsjednika nogometne organizacije, što je on odbio!

- Nemam namjeru odstupiti prije veljače sljedeće godine, kad će se održati novi izbori za predsjednika - kratko je poručio Blatter preko svog odvjetnika i samo učinilo sponzore ustrajnijima u odluci.

Naravno, na taj potez povlačenja odlučili su se zbog sve učestalijih afera koje prate Fifu, a kap koja je prelila čašu je ona otprije nekoliko dana, kad je švicarska policija odvela Blattera na ispitivanje, a Državno odvjetništvo otvorilo kriminalnu istragu protiv njega.

- Svakim danom koji prođe, ugled i reputacija Fife blijede. Fifi su potrebne sveobuhvatne i hitne reforme, a to se može postići samo iskrenim i neovisnim pristupom - stoji u priopćenju Coca-Cole, kojem se u istom stilu pridodao McDonalds:

- Reputacija Fife nastavlja se narušavati, a samim time nestaje povjerenje javnosti pa se ne možemo uz to vezati.

>> Sponzori napuštaju Fifu zbog afera: Coca-Cola traži odstupanje Seppa Blattera!

Komentara 5

SA
santos008
12:06 03.10.2015.

On je bezobrazniji od jednog naseg politicara ,niko ga ne voli osum on sam sebe.

MO
moslavina9954
12:11 03.10.2015.

Neda se on, dobro mu je. To je već viđeno kod nas! Ćim ode, a otići će milom ili silom, umrijet će ubrzo.

RO
robertbruckner
13:06 03.10.2015.

Zasto te kompanije ne vele: Obami, Holande, Merkel, Kameronu: nemojte vise rusit legalno izabrane rezime, precjednike, premijere, jer vas niko nije ni pozvao iz tih zemalja da to radite i ubijate ljude, unistavate, zgrade, ekonomiju, infrastrukturu, izazvali ste val azilanata i to iskljucivo muslimanskih-za to te kompanije nemaju muda ili sta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije