Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U-19 IZBORNIK

Ferdo Milin: Plasman na Euro posvećujemo obitelji Hrvoja Ćustića

Ferdo Milin
Dino Stanin/PIXSELL
28.03.2016.
u 20:40

- Analizirali smo ranije utakmice, popravili pogreške i to se vidjelo. Nema veze što nisam zabio, najvažnije je da smo prošli dalje. Presretan sam, pun emocija što je sve dobro završilo - rekao je Balić.

Trećom pobjedom u tri utakmice Elitnog kola u Rijeci, 4:0 nad Belgijom, Hrvatska U-19 plasirala se na Europsko prvenstvo kao pobjednik skupine.

- Čestitam momčadi na ovako odgovornoj igri, na prikazanoj tečnosti i ispunjenim zadacima. Ovo je njihova pobjeda, pokazali su da su prava obitelj. Belgija je dobra momčad, ali otupili smo ih preuzimanjem kontrole nad igrom. Kada vodimo igru, onda i rješavamo utakmice u svoju korist. Belgija je fizički moćnija, no ima problema s nervozom, a mi smo bili svjesni što nam ova utakmica donosi. Ovu pobjedu i plasman na Europsko prvenstvo posvećujemo obitelji Hrvoja Ćustića - rekao je izbornik Ferdo Milin.

Andrija Balić dobio je izbornikove pohvale za odlične nastupe i odrađen obrambeni dio posla, ali nije ga htio pogodak.

- Analizirali smo ranije utakmice, popravili pogreške i to se vidjelo. Nema veze što nisam zabio, najvažnije je da smo prošli dalje. Presretan sam, pun emocija što je sve dobro završilo. Belgija je stvarno dobra momčad, a na kraju je bilo lakše nego što smo mislili. Više smo imali loptu i dominirali - rekao je Balić.

Strijelac trećeg hrvatskog gola bio je Davor Lovren, efektnim lobom preko suparničkog vratara.

- Prvih petnaestak minuta smo se prilagođavali na sklizak teren, ali kada smo zabili prvi i drugi gol dobili smo dodatnu snagu. Sve je završilo super, izbornik je zadovoljan i nadam se da smo ispunili sve što je želio od nas - zaključio je Lovren.

>> Hrvatska U-19 reprezentacija razbila Belgiju i osigurala Euro

Komentara 1

MA
mamunamegalo
20:59 28.03.2016.

to im fakat puno znači. .najjače mi je kad netko zabije gol i onda ga posveti nekom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije