Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brnović se ispričao

Capello zgrožen incidentom u Podgorici: Trebalo se i ranije prekinuti!

'sport....zagreb.....10.09.2008.  stadion maksimir - utakmica hrvatska - engleska/ fabio capello     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
Foto: 'Marko Lukunic/Vecernji list'
28.03.2015.
u 08:35

Nemile scene iz Podgorice i prekid utakmice između Crne Gore i Rusije glavna su (ne)sportska vijest diljem Europe. Huligani su još jednom svu pozornost usmjerili na sebe i potpuno pokvarili zabavu svim istinskim ljubiteljima nogometa. Sudac jučerašnjeg susreta čak je bio i tolerantan, nakon prva dva prekida vraćao je momčadi na travnjak, ali treći puta i njemu je prekipjelo i susret je prekinut, a domaćin će sasvim sigurno izgubiti ovaj susret.

- Ovo je najneugodnija situacija u nogometu. Nemam što reći. Najljepša slika je bila tijekom intoniranja himni kada se čuo pljesak, započeo je izbornik Rusije Fabio Capello i dodao:

- Mislim da je utakmica pravilno prekinuta. Da se mene pitalo, utakmica se ne bi nastavila nakon prvog prekida. Ali, poslije prvog incidenta sudac je rekao da nastavimo i mi smo morali igrati. Kasnije je i on shvatio da više nema smisla.

Vidno uzdrman i razočaran nakon utakmice bio je i izbornik Crne Gore Branko Brnović

- Ispričavam se svima, ne znam što bih drugo rekao. Samo se nadam da je vratar Akinfejev dobro, prve su riječi crnogorskog izbornika.

Svjestan je i sam da će ovaj susret izgubiti a 'zelenim stolom'.

- Sada više nemamo šanse za plasman na Euro.U svlačionici gledam razočarane igrače i to me čini tužnim. Već u prvoj minuti utakmica je prekinuta i od tog trenutka više nismo mislili na nogomet. Postoji grupa navijača koja radi probleme, dok je ostatak stadiona bio korektan, ne možemo ih sve staviti u isti koš. Nekoga do kože pretresaju, a netko unese pirotehniku na stadion. Ne znam o čemu se radi.

>>Huligani nisu odustali, nakon golmana pogodili i igrača Rusije, utakmica je prekinuta!

>>Rusiju u Podgorici na neprimjeren način bodrili navijači iz Republike Srpske

Komentara 10

DU
Deleted user
08:51 28.03.2015.

Imaju pravo ciro, suker i mamic. Stvarno je vrijeme za "regionsku " ligu. Ako cemo lagat' !

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
11:16 28.03.2015.

Nadajmo se da je hrvatska policija spremna danas za uklanjanje četnika koji žele zlo hrvatskoj reprezentaciji...

BK
B Kosa
10:06 28.03.2015.

kako ide ona pjesma "Mnogi kazu daje Crna Gora mala"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije