Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA ODLUKA

Ezequiel Lavezzi zbog 'kineskih milijuna' odbio tri nogometna diva

'Paris Saint Germain's Ezequiel Lavezzi (R) celebrates with teammate Zlatan Ibrahimovic after scoring a goal against Valencia during their Champions League soccer match at Mestalla stadium in Valenci
Reuters/Pixsell
01.03.2016.
u 13:55

'Mogao sam potpisati za Inter, Manchester United ili Chelsea, ali odlučio sam se za Kinu.'

Ezequiel Lavezzi u zimskom je prijelaznom roku Europu zamijenio Kinom, iz PSG-a je otišao u Hebei China Fortune, a tvrdi da uopće ne žali što je donio takvu odluku.

- Sviđa mi je projekt ovog kluba. To je jedan od razloga zašto sam došao, ali naravno da su tu i financijski razlozi. Fascinira me i kineska kultura, tako da je ovo pravi izazov - rekao je Lavezzi pa spomenuo koja je tri velikana odbio zbog Kineza:

- Mogao sam potpisati za Inter, Manchester United ili Chelsea, ali odlučio sam se za Kinu. To je važna odluka u mojoj karijeri i siguran sam da nisam pogriješio.

>> Ezequiel Lavezzi napustio PSG i za desetak milijuna eura otišao u Kinu

Komentara 4

MB
mockin_bird
15:05 01.03.2016.

kakav glupan Bože dragi

ME
medved12
19:22 01.03.2016.

good good good

ST
stimo
15:22 01.03.2016.

manje utakmica manje trninga vise love super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije