Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uefin izbor

Evo tko čini najbolju momčad kvalifikacija, samo jedan Hrvat uvršten među pričuve

Uefina momčad
Foto: Uefa.com
1/5
14.10.2015.
u 19:55

Ivan Perišić, naš najbolji strijelac sa 6 pogodaka, uvršten je među pričuve.

Nakon završetka natjecanja po skupinama Uefa je objavila najbolju momčad kvalifikacija za Euro 2016. u Francuskoj. U njoj nema hrvatskih reprezentativaca, a Ivan Perišić, naš najbolji strijelac sa 6 pogodaka, uvršten je među pričuve.

Idealnu momčad čine (formacija 4-3-3):

Thibaut Courtois (Belgija) – Matteo Darmian (Italija), Ashley Williams (Wales), Gary Cahill (Engleska), Razvan Rat (Rumunjska) – Gylfi Sigurdsson (Island), Steven Davis (Sjeverna Irska), David Alaba (Austrija) – Thomas Müller (Njemačka), Robert Lewandowski (Poljska), Gareth Bale (Wales).

Među pričuvnim igračima su: Ciprian Tatarusanu (Rumunjska), IVAN PERIŠIĆ (HRVATSKA), Jordi Alba (Španjolska), Kamil Glik (Poljska), Marek Hamšik (Slovačka), Kevin De Bruyne (Belgija) i Artjom Dzjuba (Rusija).

Zanimljivo kako su među 11 najboljih dva Velšanina – Bale i Williams, dok je Uefa izostavila zvijezdu Reala, Portugalca Cristiana Ronalda.

>>Euro treba proslaviti, vatrene podržati, a HNS se mora pročistiti

>>Naši se vratili s Malte: Imamo kazališta i biblioteke, potreban nam je i stadion!

Komentara 17

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
21:22 14.10.2015.

Bravo Ivane Perisic, eto bolji je i od Ronalda!

VK
vječni krojf
10:22 15.10.2015.

Sta se cudite da nema Ronalda?Pa Portugalac nijenista odigrao za reprezentaciju,isti je i kao nas Modric.Obojica se samo uvijek zale na povrede a u Realu su glavni.Nasih nema jer nismo bas najbolje odigrali kvalifikacije.Pobjedili smo jedino jednim Norversku od prvih tri,a i oni neredi nasih huligana su stetili ugledu naseg nogometa,ai nogometasa,tako da je izbor UEFA-e u redu.

Avatar nekakav
nekakav
08:14 15.10.2015.

pa gdje su sad te naše velike zvijezde bez kojih nema rezultata jednog reala, barcelone...?! nisu baš nešto na nivou, a... po novinarima, cristiano ne bi ni blizu gola došao da mu nema lopti koje mu modrić upućuje. ne vidimdim baš ni razloga da ijedan naš bude na toj listi. pa mi smo maltu sa 1:0 pobijedili... ne svijetlimo baš nešto zadnje vrijeme. jedino što stvar spašava jeste činjenica da su navijaču skoro pa uspjeli u svojoj nakani da ne idemo dalje. da su samo malo više nereda napravili, opet bi nas oderali. ne može reprezentacija osvojiti tolko bodova kolko naši navijači mogu im uzeti. ajd, nekima se isplati. albancima, npr. srbe oderali drastično. kao da je provokacija bila uobičajena. ali, život ide dalje. mene više brine to što ćemo nakon prvog kruga opet doma ići. kakva god da bila skupina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije