Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši izbornik iznenađen

Evo što je Mourinho napisao u poruci Biliću nakon preuzimanja West Hama

Slaven Bilić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
12.06.2015.
u 20:05

- Bio je to sjajan osjećaj. Osjećao sam se 'vau'! Jako sam počašćen i što reći, čovjek je izvanredan - naglasio je Bilić

Jose Mourinho, trener engleskog prvaka Chelseaja čestitao je hrvatskom stručnjaku Slavenu Biliću na angažmanu u West Hamu. Donedavni trener Bešiktaša ovog tjedna potpisao je trogodišnji ugovor s Čekićarima, a britanskim medijima otkrio je kako ga je iznenadila Portugalčeva sms poruka. Vjerojatno i zbog toga što je riječ o klubovima koji su veliki londonski suparnici.

- Bio sam u šoku kad mi je stigla poruka Josea Mourinha - rekao je Bilić za The Sun i pojasnio kako mu je Demba Ba, bivši igrač Chelseaja, a sada napadač Bešiktaša, rekao da je Mourinho tražio njegov broj mobitela.

- Bio je to sjajan osjećaj. Osjećao sam se "vau"! Jako sam počašćen i što reći, čovjek je izvanredan - naglasio je bivši hrvatski izbornik kojem je Mourinho poručio sljedeće:

- Drago mi je da si ovdje, dobrodošao u Englesku.

A Bilićev prethodnik na klupi West Hama, Sam Allardyce, upozorio je svog nasljednika kako ga velika popularnost neće "spasiti" ako se navijači počnu okretati protiv njega.

- Slaven je zaista omiljen i bit će mu lagano na početku, ali neće trebati dugo da ga navijači uzmu za zub ako izostanu uspješni rezultati - naglasio je Veliki Sam.

>>Rio Ferdinand: Bilić je sjajna osoba, imat će lijepu budućnost u West Hamu

Komentara 3

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
20:30 12.06.2015.

neka si je našao sjedalo čovjek u žutoj majici -_-

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
21:38 12.06.2015.

To su Englezi,pamet u glavu Slavene!

Avatar Highkm
Highkm
22:17 12.06.2015.

Bit ce isto kao sa Ruskom Lokomotivom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije