Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio crveni karton

Evo što je Bilić rekao o remiju s Arsenalom i isključenju

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
20.08.2014.
u 08:56

- Demba Ba daje veliki doprinos našoj momčadi, igrač je to koji nam daje drugu dimenziju. Ponosan sam što je dio naše momčadi

Slaven Bilić uspio je jučer sa svojim Bešiktašom remizirati s Arsenalom u prvoj utakmici dokvalifikacija za Ligu prvaka. U Istanbulu je završilo bez pogodaka, iako je bilo žustro i zanimljivo.

- Bila je ovo stvarno velika, a bez obzira što nije bilo pogodaka, to nije bio dosadan dvoboj. Moji igrači bili su dobri, nemam im što zamjeriti. Držali smo se plana, igrali dobro, ali nismo postigli gol, a ne mogu za to kriviti svoje igrače jer jako poštujem Arsenal. No, ovo nam daje nadu za uzvratni susret, to nam podiže samopouzdanje. Vjerujem da možemo nešto napraviti i u uzvratu - rekao je Slaven Bilić.

U sudačkoj nadoknadi Milorad Mažić isključio je našeg trenera.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

- Mislim da sam pogriješio i žao mi je zbog toga. Ispričao sam se nakon utakmice i Mažiću i Wengeru. Ekstremno sam reagirao, ali nije to bilo ništa ozbiljno. Ne znam kakva su pravila, ali ne vidim zbog čega bih morao propustiti utakmicu u Londonu.

Posebno je pohvalio svog napadača.

- Demba Ba daje veliki doprinos našoj momčadi, igrač je to koji nam daje drugu dimenziju. Ponosan sam što je dio naše momčadi, a vjerujem da u uzvratu on, ali i svio drugi imaju što za pokazati.

>>Evo kako je Demba Ba zamalo u prvim sekundama zabio gol Arsenalu

>>Slaven Bilić isključen u remiju Bešiktaša i Arsenala

Komentara 4

L0
luena 01
10:13 20.08.2014.

Fair Play od Bilica.... Mazic je puno grijesio zato se Nane toliko zivcirao... koliko je zutih podjelio Mazic sinoc7-8? jel se on ispricao?

NL
nenad.levar
10:58 20.08.2014.

bilic sa ovom bradurinom i bez kulture pravi turčin

PO
portorico
11:35 20.08.2014.

Isključen ili ne, važno, da je za dom spreman!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije